Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno fotografijos galerijoje – „Vienos fotografijos“ paroda

Lietuvos fotomenininkų sąjungos Kauno skyriaus nariai tęsia ne vienerius metus gyvuojančią tradiciją ir baigiantis 2010-iesiems kauniečius pakvietė į „Vienos fotografijos“ parodą. Išvysti skirtingų autorių darbus, sugulusius į vieną ekspoziciją, galima Kauno fotografijos galerijoje iki sausio 14 dienos.
Fotografo Romo Juškelio nuotrauka.
Fotografo Romo Juškelio nuotrauka.
Temos: 2 Paroda Fotografija

„Šįkart galerijoje turime didelę „mišrainę“. Parodos autoriams – Kauno fotomenininkams – pateikiant savo kūrinius nebuvo keliami jokie tikslūs reikalavimai. Todėl nuotraukų nevienija nei formatas, nei laikotarpis ar tema. Visos fotografijos yra labai skirtingos, kaip ir jų autoriai. Tačiau tuo paroda tik dar įdomesnė“, – sakė Lietuvos fotomenininkų sąjungos Kauno skyriaus atstovė Viltė Migonytė.

Parodoje savo nuotraukas pristato tokie fotografijos grandai kaip Aleksandras Macijauskas, Rimaldas Vikšraitis, Romualdas Rakauskas, Romualdas Požerskis ir Monika Požerskytė, tarptautinio fotomeno festivalio „Kaunas Photo“ rengėjas ir siela Mindaugas Kavaliauskas, Lietuvos fotomenininkų sąjungos Kauno skyriaus pirmininkas Gintaras Česonis ir kiti. Iš viso – 36 fotomenininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius