Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Keistuolių“ teatre premjera – muzikinis spektaklis „Mamulė Mū“

Šį savaitgalį „Keistuolių“ teatras kviečia į didžiausią šio sezono šventę – Kalėdinę premjerą vaikams „Mamulė Mū“. Naujas muzikinis spektaklis žiūrovams bus pristatomas gruodžio 5 ir 6 dienomis 12 val.
„Keistuolių“ teatras
„Keistuolių“ teatras / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.
Temos: 1 Premjera

Šis muzikinis spektaklis pastatytas pagal švedų rašytojų Jujjos ir Tomo Wieslanderių knygelę „Mamulė Mū laipioja po medžius“, kuri sulaukė itin teigiamų vaikų literatūros kritikų atsiliepimų ir buvo pavadinta tikru atradimu.

Muzikinis spektaklis „Mamulė Mū“ – tai pasakojimas apie Karvę (Aldona Vilutytė), kuri nori laipioti po medžius. Kita ūkio gyventoja – žvali, aikštinga ir ištikima Varna (Marija Korenkaitė), priešingai nei jos avantiūristė bičiulė, tvirtai stovi, tiksliau – tupi ant  žemės. Pasaką apie iš pirmo žvilgsnio neįmanomą draugystę seka šmaikštuolis Ūkininkas (Vaidotas Žitkus), kuriam talkina linksmas jaunųjų ūkininkų orkestrėlis. Kaip kurti ir išsaugoti draugystę, kaip siekti svajonės ir nepasiduoti pusiaukelėje – į šiuos vaikams ir ne tik jiems aktualius klausimus atsakys dvi draugės, kurių nepaprasti nuotykiai padės ne tik nusišypsoti, bet ir susimąstyti.

Kaip ir kiti „Keistuolių“ teatro spektakliai vaikams, „Mamulė Mū“ yra kupinas muzikos, linksmų, nuotaikingų dainelių – visa tai sudomins net pačius mažiausius, kuriems dar sudėtinga sekti pasakojimo siužetą.

Premjerinis spektaklis „Mamulė Mū“ bus rodomas visą gruodžio mėnesį. Nuo gruodžio 13-osios po spektaklio mažuosius teatro gerbėjus džiugins pats tikriausias Kalėdų Senelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius