-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistuolių teatre skelbiami papildomi „Mamulės Mū“ spektakliai

Praėjusį savaitgalį pristatytas naujausias Keistuolių teatro spektaklis – Kalėdų premjera vaikams „Mamulė Mū“. Jis sulaukė labai didelio susidomėjimo, taigi teko organizuoti dar keturis papildomus pasirodymus. Tie, kurie nespėjo įsigyti bilietų į gruodžio mėnesį numatytus spektaklius, teatre laukiami 16, 21 ir 22 d. 15 val. ir gruodžio 20 d. 12 val.
„Keistuolių“ teatras
„Keistuolių“ teatras / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.

„Pagal švedų rašytojų Jujjos ir Tomo Wieslanderių knygą vaikams „Mamulė Mū laipioja po medžius“ pastatytas spektaklis – toks pat šiltas ir gražus, kaip ir originalūs literatūriniai tekstai“, – pasakoja Keistuolių teatro aktorė Aldona Vilutytė, kuri spektaklyje vaidina Karvę.

Aktorės teigimu, mažiesiems žiūrovams įdomiau stebėti ne siužetą, o tai, kaip viskas vyksta. „Spektaklyje diktuojame savo taisykles ir žaidžiame taip, kaip ir tą daro vaikai – paprastai, be įmantrių rūbų ar dekoracijų“, – sako A.Vilutytė.

Muzikinis spektaklis „Mamulė Mū“ – tai pasakojimas apie Karvę (A.Vilutytė arba Vesta Šumilovaitė), kuri nori laipioti po medžius. Kita ūkio gyventoja – žvali, aikštinga ir ištikima Varna (Marija Korenkaitė), priešingai nei jos avantiūristė bičiulė, tvirtai stovi, tiksliau – tupi ant žemės. Pasaką apie iš pirmo žvilgsnio neįmanomą draugystę seka šmaikštuolis Ūkininkas (Vaidotas Žitkus), kuriam talkina linksmas jaunųjų ūkininkų orkestrėlis. Kaip kurti ir išsaugoti draugystę, kaip siekti svajonės ir nepasiduoti pusiaukelėje – į šiuos vaikams ir ne tik jiems aktualius klausimus atsakys dvi draugės, kurių nepaprasti nuotykiai padės ne tik nusišypsoti, bet ir susimąstyti.

„Reikia ką nors sugalvoti, nes kitaip būti karve labai nuobodu“, – taip sako pagrindinė spektaklio herojė. Išties – lengviausia yra nieko nedaryti, tačiau „Mamulės Mū“ veikėjai taip nesielgia ir kitiems taip elgtis nepataria.

„Mamulės Mū“ premjera bus rodoma visą gruodžio mėnesį. Nuo gruodžio 13-osios po spektaklio mažuosius teatro gerbėjus džiugins pats tikriausias Kalėdų senelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius