Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kick Punch Gang! – gyva elektronika muzikos gurmanams

Šį šeštadienį grupė ,,South Express’’ pristatys naują projektą ,,King Punch Gang’’ , kuriame ‘house’ garsus gyvai kurs ,,South express’’ narys Paul Monroe, St.Stereo, ir jau daugiau nei 15–liką metų su muzika dirbantys prodiuseriai Normanbase ir Pooch.
Paul Monroe ir  St.Stereo
Paul Monroe ir St.Stereo
Temos: 1 Muzika

Paul Monroe, ,,King Punch Gang’’ bosistas ir vienas iš pagrindinių ,,South express’’ prodiuserių jau šiais metais ,,Nu Indee’’ įrašų kompanijoje išleis savo solinį singlą ‘Summer Dream’’, kuris internetinėje erdvėje jau sulaukė daug gerų atsiliepimų. Kitas ,,KPG’’ narys St.Stereo irgi nesnaudžia – be radijo laidų, blogo, ‘Love In Slow Motion’ renginių taip pat šiais metais JAV įrašų kompanijoje ,,So Sound’’ išleis singlą ‘Midnight Run’ LP ir EP formatais. Daugiau groti, nei kalbėti mėgstantys vaikinai sako –‘tai bus visiškas elektroninis jam’as’. Kartu su ,,KPG’’ šeštadienį susirinkusius ,,Havana Social Club’’ šokdins ,,ZIP fm’’ laidų vedėjas Vaiperis, DJ Harvey Clef bei DJ LeMings.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius