-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kino teatre „Pasaka“ – gyvos akimirkos iš didžiausio renginio jaunimui

Praėjus daugiau nei pusę metų nuo didžiausio šių metų renginio, skirto jaunimui – tarptautinio Taizė jaunimo susitikimo Vilniuje pabaigos, renginio organizatoriai kviečia dar kartą prisiminti šiltas gegužės pradžios akimirkas, atgyjančias kino juostoje.
Vilniaus Katedra
Vilniaus Katedra / Ingos Popovaitės / 15min nuotr.

Jauniausiame Vilniaus kino teatre „Pasaka“ jau šį penktadienį, gruodžio 4-ąją, 18 valandą, įvyks dokumentinio filmo „Lūpos tylai sudėtos“ premjera. Tai bene pirmas kartas, kai religinės tematikos dokumentinio filmo premjera rengiama kino teatre.

Filmo kūrėjai ir Taizė jaunimo susitikimo Vilniuje organizatoriai šį darbą pristato kaip meninės dokumentikos filmą ir tikina, kad daugelis atėjusiųjų bus maloniai nustebinti, nes, pasak jų, filmas skiriasi nuo iki šiol rodytų tokio pobūdžio filmų.

Neabejotinai daugiausia jaunimo iš Lietuvos ir užsienio šiemet į Vilnių sutraukęs renginys įsiminė visiems savo šiluma, draugiška atmosfera ir maldos dvasia, tvyrančia ne tik didžiausiose Vilniaus bažnyčiose, kuriose vyko kasdieninės pamaldos, bet ir visame mieste bei daugelio vilniečių, priėmusių jaunuosius piligrimus, namuose.

Ne veltui Lietuvos jaunimo organizacijų taryba (LiJOT) Taizė jaunimo susitikimą Vilniuje pripažino „Metų iniciatyva“, kurią dar kartą prisiminti galima bus kino teatre „Pasaka“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius