-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kiwi In Da House“ vakarėlyje tautiškai nusiteikę – Flaxen Beats ir Adam Vicious

Šį savaitgalį gegužės 29 d. į „Kiwi“ grįžta retas, tačiau visų laukiamas tikro house skambesio vakarėlis – „Kiwi In Da House“. Vakarėlį judins ir muzikos garsais šokių judesius audrins didžėjų trio – „Flaxen Beats“, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
„Flaxen beats“
„Flaxen beats“ / Organiatorių nuotr.
Temos: 1 „Kiwi“

Funky house  pionieriai, energingi vakarėlių vedliai ir šiaip linksmi vyrukai, kilę iš Panevėžio – taip būtų galima apibūdinti šią diskžokėjų–prodiuserių komandą. Klaipėdoje viešintys ne pirmą kartą, atlikėjai uostamiestį laiko antrais namais. Prieš porą savaičių triukšmingai atšventusius  savo šeštąjį gimtadienį, nors ir pavėluotai, „Kiwi“ ruošiasi pasveikinti „Flaxen Beats“ jau šį šeštadienį.

Dar vienas savaitgalio vakarėlio svečias – Adamas Vicious. Radijo laidos „Strictly House Sessions“, Jungtinės Karalystės radijuje „Lifted Radio“, autorius ir vedėjas.  Kurioje skamba soulful/funky house muzika, pristatoma sena, nauja ir dar neišleista šių stilių produkcija.

Dar vienas savaitgalio vakarėlio svečias – Adamas Vicious. Radijo laidos „Strictly House Sessions“, Jungtinės Karalystės radijuje „Lifted Radio“, autorius ir vedėjas.

Apšildymo natas svečiams rinks „Kiwi“ rezidentai: Drugys ir Ninoleo. Šį kartą visa naktis dedikuota soulfull ir funky house muzikai.
Bendras tikslas

„Flaxen Beats“ sudaro trys nariai: No Evil (Irmantas Matilionis), Andy Roze (Andrius Rozė) ir Carl Keen (Karolis Labanauskas). Visi trys yra pažįstami dar nuo mažų dienų, tačiau bendrą pomėgį atrado tik 2004 m. House muzikos jėga ir panašus požiūris į kūrybą  juos suvedė į bendrą tikslą – „Flaxen Beats“.

Nors didžėjų trio mėgsta ir kitus muzikos stilius, tačiau iki kaulų smegenų yra ištikimi funky/disco house muzikos skambesiui. „Flaxen Beats“ neabejoja, kad daugiau nei prieš dvidešimt metų Čikagoje pražydęs house, kuris vėliau tarsi virusas pasklido po visą pasaulį, įkūnija visas gražiausias elektroninės muzikos savybes – šokio džiaugsmą, žmonių šypsenas, jų iškeltas rankas. Viename iš žymiausių modernios šokių muzikos himnų „House Music“ didžėjus Eddie Amadoras teigia, – „Ne kiekvienas supranta house muziką. House yra dvasios ir sielos dalykas“. „Sunku būtų paneigti tokius žodžius, nes šis muzikos stilius paliečia ne tik ausis, bet ir širdį“, – tokios nuomonės apie  house muziką „Flaxen Beats“ vyrukai.

Vaikinai sėkmingai šturmuoja Lietuvos klubus bei radijo eterį su savo dainomis: „Happy Happy“, „Another Day“, „Stay or Deny“  bei remiksais. Debiutinis kūrinys „Funky music“ buvo sutiktas itin palankiai ne tik šokių aikštelėse, bet ir radijo stotyse. Pirmosios prodiusuotos kompozicijos pasirodė Lietuvos rinkiniuose „ZIP Gatve“, „ZIP Gatve 2“, „Opus3“ ir pateko į kelias populiarias kompiliacijas užsienyje. 2010 m. vaikinai pasitiko su nauju kūriniu – „33“. O 2008 metų grupės singlas „Another Day“ pateko į legendinio Pete'o Tongo rinkinį – „Bedroom Bedlam“, o šiemet „Stay Or Deny“ kūrinio remiksas, kurį padarė HOTT 22, buvo pristatytas „Miami Winter conference“ ir netrukus bus išleistas „Gossip Records“ įrašų kompanijoje.

Lietuviškas pavadinimas

Funky house pionieriai, kuria ir groja įvairią muziką, t.y. viską, kas telpa į house ritmą – funky, vocal, disco, filtered house. Todėl galima sutikti, kad  vaikinai yra tikrai plačių pažiūrų ir tautinių tradicijų nesibaido. „Susėdom prie žodyno ieškoti gražaus pavadinimo, žiūrim „flaxen“ (lininis), kad labiau tiktų ir derėtų prie klubinio gyvenimo, pridėjom „beats“ (ritmai),“ – su šypsena apie pavadinimo atsiradimą pasakoja „Flaxen Beats“ vaikinai.

Vakarėlis „Kiwi In Da House“, jau šį šeštadienį, nusimato su tikrais šokių muzikos lietuviais ir tikru lietuvišku house skambesiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius