Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koncerte Sauliui Mykolaičiui atminti dalyvaus ir jo dukra Justė

Jau tradicija tapo kovo pradžioje Vilniaus mokytojų namuose jungtiniu dainuojamosios poezijos koncertu prisiminti prieš ketverius metus Anapus išėjusį aktorių, bardą Saulių Mykolaitį.
Aktorius Saulius Mykolaitis
Aktorius Saulius Mykolaitis

Šiemet jam atminti skirtas koncertas vyks kovo 5 d. 18 val. Vilniaus mokytojų namų Didžiojoje salėje.  Koncerte dalyvaus ir S.Mykolaičio dukra Justė Mykolaitytė. Ji su jaunaisiais bardais Dominyka Adomaityte ir Artūru Dubaka atliks kelias savo tėvelio dainas, skaitys poeziją.

Koncerte taip pat dalyvaus Sauliaus bičiulis aktorius Andrius Bialabžeskis, Gediminas Storpirštis, Giedrius Arbačiauskas, Kreivas ir Raimonda (Jonas Krivickas ir Raimonda Pečkytė) bei Mindaugas Ancevičius. Pastarasis atlikėjas 2008 metais už ryškiausią sezono debiutą buvo apdovanotas S.Mykolaičio vardo premija.

Koncerte visi atlikėjai atliks po vieną S.Mykolaičio ir keletą savo kūrybos dainų.

S.Mykolaitis – teatro ir kino aktorius, režisierius. Kaip dainuojamosios poezijos atlikėjas 2002 metais debiutavo Vilniaus mokytojų namų organizuojamos Dainuojamosios poezijos svetainės koncerte. 2005 m.  pasirodė pirmasis jo solinis albumas „Nieko nepasakyta”. Iš gyvenimo pasitraukė 2006 m. vasario mėnesį. Po mirties pasirodė jo kompaktinės plokštelės „Nupiešti pasaulį“, „Debesys”, DVD „Saulius Mykolaitis: stygos danguje”. 2008 m. leidykla „Baltos lankos” išleido antrą „Bardų knygos” laidą, ją papildė S. Mykolaičio dainomis.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius