Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas „Movida Corona“ didžėjams žada atverti pasaulinių klubų duris

Tarptautiniame hauso muzikos didžėjų konkurse „Movida Corona“ visoje Europoje naujų DJ vardų atrandama jau dešimt metų. Šiais metais Lietuvos atstovai su kitais 21 šalies atstovais konkurse kviečiami rungtis jau antrą kartą.
Didžėjaus plokštelė
Plokštelė / Socialelevation.com nuotr.

Pagrindinio finalo, kuris rudenį vyks Londone, nugalėtojus „Movida Corona“ įrašys į oficialius legendinio klubo „Ministry of Sound“ rezidentus ir pakvies groti „Movida Corona Tour 2011“ vakarėliuose skirtinguose pasaulio taškuose, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Pagrindinis ilgamečio projekto „Movida Corona“ tikslas yra atrasti naujus DJ vardus visoje Europoje ir suteikti jiems galimybę pasirodyti tūkstantinėms minioms. Kiekvienoje iš šiais metais dalyvaujančių 22 šalių šiuo metu prasideda vietiniai konkursai šalies ar regiono mastu, kurių metu jauni DJ dalyvauja pasiūlę savo miksus konkurso komisijai. Pagrindinė atranka vyksta kiekvienoje šalyje organizuojamų „Movida Corona“ vakarėlių metu, kur užsiregistravę konkurse DJ naujokai turi įrodyti, kad moka užvesti vakarėlį ir publiką.

Geriausi kiekvienos šalies ar regiono atstovai kasmet vyksta į pagrindinį „Movida Corona“ konkursą, kuris šiais metais vyks Londono klube „Ministry of Sound“. Komisijos ir patikimiausių ekspertų – naktinių klubų lankytojų išrinktiems nugalėtojams žadamas pasaulinis pripažinimas ir įtemptas vakarėlių grafikas. Laimėtojo vardas, savaime suprantama, oficialiai įrašomas į Europos DJ naujokų šeimą. Taip pat šių metų geriausias DJ bus pristatytas „DJ Magazine“ žurnale ir prisijungs prie „Movida Corona Dj Tour“ komandos 2011 metais. Pagrindinė konkurso vilionė – nugalėtojas taps oficialiu legendinio klubo „Ministry of Sound“ rezidentu. Antros ir trečios vietų nugalėtojai keliaus į Majamį ir dalyvaus 2011 metų „Winter Conference“ festivalyje, kur susitinka garsiausi DJ scenos vardai.

Lietuvoje „Movida Corona“ konkursas šiemet skaičiuoja antrus metus. Šiandien lietuviškoje konkurso svetainėje www.movidacorona.lt prasideda DJ naujokų registracija į „Movida Corona Lithuania“ atranką.

Visus, kurie atsiųs savo miksus konkursui, įvertins projekto komisija. Ją šiais metais sudarys Aleksandras Karbauskas („Corona“ atstovas (UAB „Mineraliniai vandenys“)), Kotryna Sokolovaitė (Djscene.lt), „Power Hit Radio“ atstovas, DJ komanda „Flaxen beats“ (vieni iš praeitų metų „Movida
Corona Lithuania“ laimėtojų) ir kiti.

Pirmos DJ kovos – pusfinaliai – įvyks pajūryje rugpjūčio mėnesį, o lietuviškas finalas numatomas rugsėjį Vilniuje. Lietuvos konkurso finalo du nugalėtojai vyks į Baltijos regiono atranka, kur varžysis su Latvijos ir Estijos vietinių konkursų nugalėtojais. O šio konkurso nugalėtojams atsivers kelias į didįjį finalą Londone.

Dalyvių registracija bei daugiau informacijos: www.movidacorona.lt
Konkursas Facebook‘e: http://www.facebook.com/Movidacoronalithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius