Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kotrynos bažnyčioje – tango meistrai

Praeito amžiaus pabaigoje žmonijai teko pripažinti, kad tango karštligė nepagydoma. Nauji kūriniai, nauji kolektyvai rungtyniauja tarpusavyje meistriškumu ir ekspresyvumu, o klausytojams telieka mėgautis jų kokybe ir įvairove. Spalio 21 d. į deginančių tango aistrų sūkurį Šv. Kotrynos bažnyčioje vilioja grupė „ClubTango“ – tikri muzikos meistrai ir nežabotos fantazijos individualybės.
Grupė „ClubTango“
Grupė „ClubTango“ / Organizatorių nuotr.

„ClubTango“ – jaunas, tačiau neabejotinai nusipelnęs jam skiriamo publikos bei kritikų dėmesio Rusijos ansamblis. Visi kvinteto nariai – N. Rimskio-Korsakovo konservatorijos Sankt-Peterburge absolventai (kai kurie – dar tebestudijuoja), tarptautinių konkursų laureatai, veiklūs ir įvairialypiai muzikai. Meilė tango muzikai suvedė juos, tad penki jauni virtuozai nuoširdžiai pasinėrė į dvidešimtojo amžiaus pradžios Argentiną, į Paryžiaus salonus bei įmantrias Astoro Piazzollos gaidas, ir... atrado, jog tango pasaulis – platesnis, nei jie įsivaizdavo!

Juk negali taip būti, kad Astoras Piazzolla sukūrė jau visas įmanomas tango melodijų, ritmų ir harmonijų kombinacijas! Juk negali taip būti, kad klestintis žanras pasiekė kulminaciją vieno kompozitoriaus kūryboje ir visiškai liovėsi plėtotis. Koncerte Vilniuje atlikėjai pakvies paklausyti Julian Plaza, Daniel Binelli, Mariano Mores, Rodolfo Mederos, Sonia Possetti sukurtų tango.

Pulsuojančiuose nauju užtaisu kūriniuose – paslėpti meilės istorijų atbalsiai, žavios tolimosios Argentinos peizažai, likimo žaidimų ironija ir paties gyvenimo alsavimas...

Stilinga, emocinga, intriguojanti „ClubTango“ muzikinė istorija – kruopštus „Astoro Piazzollos kanvos“ siuvinėjimas žada tango gerbėjams rafinuotą muzikinę patirtį. O jeigu iki šiol nesijaučiate apkrėstas tango karštligės – šį kartą turite puikią progą užsikrėsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius