Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovo 11-ąją jaunimas paminėjo ir koncerte „Tėvynei“ (nuotraukos)

Kovo vienuoliktosios vakarą vyko nemažai renginių – ne tik oficialių, bet ir alternatyvinių. Ketvirtadienį vakare įvyko ir baikerių klubo „Vorai MC“ suorganizuotas jau tradicinis koncertas „Tėvynei“.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Martyno Siruso adfoto.lt nuotr.

Šį kartą , dalyvaujant daugiaui nei įprasta grupių ir susirinkus gausesniam nei anksčiau būriui klausytojų, koncertas vyko nebe ant Tauro kalno, kaip buvo įprasta anksčiau, o Ūkio banko teatro arenoje.

Koncertą pradėjo grupė „Skylė“ su Aiste Smilgevičiūte, atlikusi patriotines dainas. Vėliau į sceną užkopė sunkiojo roko grupė „Katedra“. Ko gero, šilčiausiai publikos buvo priimta grupė „Diktatūra“, kurios metu kiek mažiau plaukų ant galvos nešiojantys jaunuoliai mojavo Lietuvos vėliavomis, kartu su grupe dainavo patriotines dainas bei šėlo pogo šokio sukuryje.

Vėliau pasirodė grupė „Obtest“, savo dainų tekstuose tebekariaujanti su kryžiuočių ordinu ir scenoje mojavusi kardu, susibūrimą salėje kiek apmažino. Labiau publiką išjudino grupės „Žalvarinis“ merginos, atlikusios tiek senąsias dainas „Alaus alaus“, „Meška su lokiu“ , tiek ir naująsias. Koncertą pabaigė flamandų tautininkų grupė „Lion's pride“ , nuo scenos sveikinusi lietuvius iškovojusius Nepriklausomybę ir teigusius , kad jų tauta irgi išsilaisvins iš Belgijos.

 
 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius