Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūrinę hostelio terasą atidarys „Ministry of Echology“ ir grupės „Baltasis kiras“ koncertas

Dauguma vilniečių su „Downtown forest hostel & camping“ susipažinti jau spėjo neseniai praūžusioje Gatvės muzikos dienoje. Užmiesčio vilą primenantis hostelis tąkart į savo jaukią terasą sukvietė būrius dainuojamosios poezijos mylėtojų. Šį penktadienį, birželio 12 dieną, „Downtown forest hostel & camping“ kviečia į oficialų terasos atidarymą. Geros muzikos tradiciją šįkart tęs reggae ir dub muzikos ministrai „Ministry of Echology“ ir pašėlę muzikos improvizacijų paukščiai „Baltasis Kiras“.
Gatvės muzikos diena / Ryčio Šeškaičio nuotr.
Gatvės muzikos diena / Ryčio Šeškaičio nuotr.

Prieš kelis metus Užupyje duris atvėręs hostelis dėl savo ypatingos lokacijos ir galimybės apsistoti palapinėje pačiame miesto centre, tapo itin unikaliu reiškiniu Vilniaus mieste.

Nuo šio penktadienio, svetingasis hostelis kvies ne tik keliautojus iš viso pasaulio, bet ir muzikos po atviru dangumi mėgėjus.

Gatvės muzikos diena 2015 / „Downtown forest hostel & camping“ terasa / R.Šeškaičio nuotr.
Gatvės muzikos diena 2015 / „Downtown forest hostel & camping“ terasa / R.Šeškaičio nuotr.

„Mes mėgstame muziką, ji čia skamba nuolat, tad norime dalintis ja su kaimynais, draugais, į Vilnių užklydusiais keliautojais ir tiesiog ją mylinčiais žmonėmis.

Koncertai terasoje taip pat bus vienas iš būdų svečius iš užsienio supažindinti su geros lietuviškos muzikos įvairove“. – Sako vienas hostelio šeimininkų Benas Terekas.

Vasara dar tik prasideda, o Vilnius, jo gyventojai ir svečiai jau gauna nuostabią dovaną – išskirtinę vietą renginiams po atviru dangumi.

Organizatoriai, oficialiai atidarę terasą birželio 12 dieną, jau kuria planus įvairiausiems kultūriniams renginiams visą vasarą iki pat rudens.

VIDEO: Vilnius Temperature (+ 3°C) | Baltasis Kiras - Lūpytės
VIDEO: LRT OPUS ORE | Ministry Of Echology Live | Full Performance

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius