Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lemon Joy“ sugrįžo į rampų šviesą (nuotraukos, video)

Igorio Kofo ir jo romantiškos elektroninės muzikos gerbėjai šeštadienio vakarą susirinko Vilniaus „Champagne“ bare, kur po pertraukos į muzikinę sceną su nauja energija sugrįžo grupė „Lemon Joy“.
Grupės „Lemon Joy“ koncertas
Grupės „Lemon Joy“ koncertas / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Ne itin gausiai publikai „Lemonai“ skyrė pusantros valandos koncertą, per kurį vokalistas ne kartą kratė galvą, o susirinkusieji ne kartą audringai sutiko senas ar gerai pažįstamas dainas.

Pasirodęs scenoje, I. Kofas pasveikino seniai matytus draugus, prisipažindamas, kad „toks pašėlęs tempas...“. Iš tiesų, „Lemon Joy“, prieš trejus metus išleidę savo albumą „1210“, gana retai pasirodo Lietuvos scenoje, todėl gerbėjai jų gali pasiilgti (arba net primiršti).

Gyvo garso „Lemon Joy“ koncertas šįkart skambėjo kiek energingiau ir trankiau nei įprasta – pasiteisino prieš koncertą grupės sielos duotas pažadas, jog šis koncertas bus „pankiškesnis“. Atėjusi publika kartu su „Lemonais“ dainavo „viskuo tikiu, velniais, dievu...“, „padėk ištarti mano žodžius, kurie ne apie mus...“, „arčiau arčiau negu arti...“, šėlo išgirdę iki kaulų smegenų įstrigusius „Geltonus krantus“, audringai sutiko rusišką dainą „iš gražios ir saulėtos vaikystės“ ir kitas pasiilgtas dainas.

„Prieikit arčiau, aš noriu pajusti jūsų šilumą“, – susirinkusiuosius nuo scenos kvietė I. Kofas, nušviestas prožektorių šviesos.

Gerbėjai, tarp kurių I. Kofą palaikė jo draugė Gražina Noreikienė bei buvusi televizinio projekto „Žvaigždžių duetai“ scenos partnerė Eglė Mickevičienė, atsiliepė į šį dainininko prašymą ir aktyviai klausėsi su nauja ugnele sugrįžusių „Lemonų“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius