Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių kraują kaitins seksualiausias salsos šou

Jau kovo 12 dieną temperatūra Vilniuje pradės kaisti iki 40 C° – Karibų karštį atveža „Kings of Salsa“, naujasis garsiojo „Lady Salsa“ šou. Dvidešimt seksualiausių, aistringiausių ir profesionaliausių Kubos šokėjų ir muzikantų atsiveža gyvenimo džiaugsmo pojūtį, aistringus šokius ir Afro – kubietiškus, uždegančius ritmus, kuriuos negailėdami dalins kovo 12–14 dienomis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.
Kolektyvas „Kings of Salsa“
Kolektyvas „Kings of Salsa“ / Plakatas

„Kings of Salsa“ gali didžiuotis pasaulinio lygio žvaigždžių dėmesiu. Dainininkę Shakirą taip susižavėjo šokėjų profesionalumas, kad pakvietė juos dalyvauti savo šou. O muzikos dievaitė Kylie Minoque, pažiūrėjusi trupės šou, pasakė: „Jie turi viską: energingus šokius, kurie užima kvapą, karštus Kubos ritmus, atliekamus nuostabios muzikantų grupės, ir pačius gražiausius šokėjus, kokius jūs tik galite įsivaizduoti šokančius šalia Jūsų... Šou pritvinkęs erotikos ir čia darosi taip karšta, kaip būna tik Havanoje!“

Prieš porą metų koncertavusi „Lady Salsa“ taip sužavėjo Lietuvos publiką, kad salės negalėjo sutalpinti visų norinčių su jais susitikti, todėl į naujos programos „Kings of Salsa“ gastrolinį turą buvo įtraukta ir Lietuva.

Salsa, rumba, mambo, čia-čia – aistringi šokiai, uždeganti muzika, seksualiausi salsos karaliai ir karalienės tiesiai iš Kubos! „Kings of Salsa“ šokėjai scenoje demonstruoja nuglūdintą iki tobulumo meistriškumą. Jie šoka taip, tarsi šokis būtų toks pat svarbus kaip kvėpavimas, kaip širdies plakimas. Iš šokėjų sklindantis erotiškumas ir šokio euforija užvaldo kiekvieną sėdintį salėje. Tai dvi valandos atsipalaidavimo ir šėlsmo.

Gyvai skambanti muzika yra neatsiejama šou dalis. „Cuba Ashire“ – geriausi Kubos muzikantai suteikiantys ypatingą skonį „Kings of Salsa“ pasirodymui. Pats ansamblis ir jo nariai apdovanoti „Grammy Latino“ už įrašą su Andy Montañez, yra pastoviai kviečiami dalyvauti „Havana Jazz“ ir „Jojazz Contest Havana“ festivaliuose, Milano Lotinų muzikos festivalyje ir dirba su žymiausiais Kubos artistais.

„Kings of Salsa“ trupės nariai turi aukščiausią profesinį išsilavinimą, yra baigę Nacionalinį Kubos meno institutą ir šoka Nacionalinėje Kubos televizijos baleto trupėje. Juos kviečia šokti įvairiausiose pasaulio šalyse ir festivaliuose. „Kings of Salsa“ gastroliavo JAV, Vokietijoje, Olandijoje, Italijoje, Ispanijoje, Singapūre, Graikijoje. Šoko Edinburgo Festivalyje Jungtinėje Karalystėje, Pirineo Sur Festivalyje Ispanijoje ir daugelyje kitų vietų.

Pasirodymai vyks:

Kovo 12 d., Vilniuje, Ūkio Banko Teatro arenoje;

Kovo 13 d., Klaipėdoje, Žvejų rūmuose;

Kovo 14 d., Kaune, "Girstučio" kultūros centre.

 Bilietais prekiauja TIKETA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius