Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Limp Bizkit“ – gegužę Lietuvoje

Legendinė amerikiečių grupė „Limp Bizkit“ grįžta į sceną ir ne bet kaip, o su turu po pasaulį, kurio vienas koncertų gegužės 21-ąją vyks ir Lietuvoje, Vilniuje.
„Limp Bizkit“ – gegužę Lietuvoje
„Limp Bizkit“ atvyksta į Lietuvą. / „Scanpix“ nuotr.

„Nutarėme, kad mums buvo labiau įgrisusi sunkioji populiari muzika nei mes patys vienas kitam. Nepaisydami to, kur kiekvieną mūsų nuvedė gyvenimo keliai, suprantame, kad tokios stiprios ir unikalios energijos kaip su grupe neradome niekur kitur. Todėl „Limp Bizkit“ grįžta“, – savo svetainėje rašė kolektyvo vokalistas Fredas Durstas ir gitaristas Wesas Borlandas.

Originalios sudėties – Fredas Durstas, Wesas Borlandas, Samas Riversas (bosas), Johnas Otto (mušamieji) ir DJ Lethal (patefonas, klavišiniai, garso dizainas) – vyrų penketukas koncertuoti pradės pavasarį, bet tikslios koncertų datos dar nepranešamos. Gegužės mėnesį „Limp Bizkit“ turėtų aplankyti Rusiją, Ukrainą ir Baltijos šalis, kur dar nėra koncertavę. Be koncertų turo, grupė sugrįžimo proga ketina išleisti ir pristatyti naują albumą.

„Limp Bizkit“ į Lietuvą atveža koncertų organizavimo įmonė „Medusa concert“. Bilietai į koncertą, kuris vyks gegužės 21 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, turėtų būti pradėti platinti kovo 12 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius