Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mamoms – grupės „ABBA“ dainos

Gegužės 2d., šeštadienį, „Siemens“ arena alsuos prisiminimų kupinomis ABBA dainomis, kurios Motinos dienos proga bus skirtos kiekvienai mamai. Visą vakarą bus galima mėgautis jausmingomis, magiškomis ir nepamirštamomis dainomis: „Mamma Mia“, „Dancing Queen”, „Money Money Money“, „Waterloo“, kurių užmarštin nenuskandino net ir lekiantys dešimtmečiai bei kurių ritmai priverčia šėlti visų kartų žmones...
Grupė „ARRIVAL“
Grupė „ARRIVAL“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Mama „ABBA“

Šį vakarą ABBA dainas atliks grupė ARRIVAL iš Švedijos, kuri šiai dienai visų pripažįstama kaip identiškiausiai ir tobuliausiai ABBA dainas atliekanti bei žinomiausia pasaulyje koncertinius turus rengianti ABBA tribute šou grupė.

Švedų grupė „Arrival“ savo pasirodymus pradėjo 1995 metais ir yra žinoma, kaip grupė atliekanti originalias ABBA dainas bei daugiausiai šalių su savo pasirodymais aplankiusi grupė. Su šou programa grupė apsilankė jau daugiau nei 20 skirtingų šalių. Jų turai nusidriekė per Ameriką, Vietnamą, Didžiąją Britaniją, Australiją, Prancūziją, Olandiją, Švediją bei kitas šalis.

Ši grupė vienintelė turinti teisę ne tik atlikti ABBA dainas, bet ir atkurti bei naudoti jų įvaizdį, Susiderinus su Owe Sandstrom (dizaineris kuris sukūrė visus ABBA koncertinius kostiumus) – „Arrival“ koncertuose dainuoja pasipuošę originaliais ABBA sceniniais kostiumais.

Per pastaruosius 14 metų „Arrival“ grupės narių skaičius išaugo nuo šešių iki dvylikos atlikėjų, kurie atlieka tik 100% gyvą muziką, o grupės pasirodymuose groja tikri ABBA muzikantai: Finn SJÖBERG (gitara) ir Roger PALM (būgnai), kurių atliekami klasikiniai ABBA kūriniai „Dancing Queen”, „Money Money Money“, „Waterloo“, „Super Trouper“ ir „Voulez Vous“ skamba taip tarsi scenoje būtų tikroji ABBA.

Grupės „Arrival“ pasirodymas – geriausia ABBA dovana visoms mamoms Motinos dienos proga. Koncerte bus galima išgirsti ne tik originalias ABBA dainas, bet ir muzikines istorijas susijusias su grupe ABBA. Pasaulyje yra labai daug grupių atliekančių ABBA dainas, tačiau net ir oficialus ABBA fanų klubas pripažįsta, kad ARRIVAL yra geriausia ABBA tribute grupė pasaulyje.

ABBA vardas visada buvo ir liks muzikos istorijoje iškaltas auksinėmis raidėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius