Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijonas ir Merūnas atlaikė vaikų ataką (nuotraukos)

Jei kas netyčia trečiadienio vakarą būtų užsukęs į Vilniaus klubą „L‘amour“, tikriausiai būtų ne juokais susisukęs galvą. Pilna salė ūžiančių, žaidžiančių, šokančių ir dainuojančių įvairaus amžiaus vaikų bei jau suaugusios Lietuvos scenos žvaigždės čia pristatė naują jaunajai auditorijai skirtą muzikos albumą „Gražiausios dainos vaikams 2“.
Prie naujojo albumo prisidėjo ir Merūnas
Prie naujojo albumo prisidėjo ir Merūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Vaikai Muzika

Vadovaujant renginio vedėjams Sūrytei ir Pelėsiui, kartu su vaikais ant scenos lipo visas būrys garsių moterų – Taja, Asta Pilypaitė, Inga Jankauskaitė, Viktorija ir jos suaugusi dukra Gabrielė bei Eva. Moteris į renginį atlydėjo jų sūnūs ir dukros, kurie palaikė mamas scenoje.

Tačiau daugiau vaikų dėmesio ir gėlių sulaukė vieninteliai du scenos grandai vyrai, kurie taip pat prisidėjo prie naujojo albumo. Renginys pradėtas ir pabaigtas ta pačia jau legendine tapusia daina „Aš labai myliu savo mamą“, kurią su vaikų studijos „Džimba“ solistėmis atliko Marijonas Mikutavičius. Atrodė, kad dainininkas tarp tiek daug vaikų, kurie visi norėjo gauti jo autografą ar bent jau paliesti, jautėsi nelabai jaukiai. Nulipęs nuo scenos, jis kaip galima greičiau prasmuko pro savo mažuosius gerbėjus ir nuo jų saugiai pasislėpė.

Tuo tarpu Merūnas nepabijojo sėdėti salėje iki pat savo pasirodymo, fotografuotis su gerbėjais ir jiems pasirašyti. Taręs kelis žodžius apie dainoje linksniuojamus saldumynus, jis prisipažino, kad labiausiai mėgsta šokoladą. Todėl turbūt neveltui vaikams artimas širdžiai ir skrandžiui atlikėjas sulaukė daugiausia gėlių iš juo besižavinčių mažųjų fanų.

Pasižiūrėti vaikiškai saldaus reginio į klubą „L‘amour“ atėjo ir dainininkė Diana Dargė su dukrele Une bei grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė su mažąja Marija. Savo dukters pasirodymą scenoje stebėjo ir žurnalistė Jolanta Butkevičienė.

 

Vaikišką muzikos šventę tradiciškai užbaigė tortas, kuris suvienijo jau pavargusius nuo įspūdžių vaikus ir nuo vaikiško šurmulio – scenos žvaigždes.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius