Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martinas Solveig į Vilnių neužsuks

Raudonų burbulų („Bubble Rouge“) šventės rytoj sostinės Teatro arenoje nebus. Šokių muzikos ikona Martinas Solveig su legendiniu „funk“ vokalistu Bubble Rouge renginį Vilniuje atšaukė.
Martin Solveig
Martin Solveig / Organizatorių nuotr.

„Tik trečiadienį sužinojome, kad atlikėjai važiuodami iš Maskvos, kur surengs pasirodymą, į Lietuvą neužsuks. Dar bandėme gelbėti padėtį, tačiau ką gali pakeisti, kai bilietų parduota taip menkai. Jei būtume išplatinę bent tūkstantį, iš paskutiniųjų gelbėtume koncertą“, – apgailestavo Evaldas Činga, vienas renginio organizatorių.

Gastrolių sumanytojai stebisi, kodėl pasaulinio lygio žvaigždė nesudomino lietuvių. Juolab kad bilietai nebuvo labai brangūs – nuo 68 litų. „Atrodo, kad visi vien kalba norį tikrų žvaigždžių pasirodymų, tačiau neparduoti bilietai parodė ką kita. Net nežinau, ką šiuo metu reikėtų siūlyti publikai. Gal krizės sąlygomis išvis nieko nebereikia“, – nusivylę organizatoriai.

Kartu su užsienio žvaigždėmis scenoje turėjo pasirodyti ir mūsiškė grupė „Happyendless“ bei „Skamp“ nario Viktoro Diawaros pristatomi „No Djs“. Su pastaraisiais renginių organizatoriai žada surengti pasirodymą. „Šįkart visiškai atsisakėme renginio, nes nebuvo kuo pakeisti Martino. O vien lietuvių pasirodymas neatpirktų žiūrovų sumokėtos kainos. Pinigus už bilietus be jokių problemų grąžinsime prekybos vietose“, – tikino E.Činga.

Į specialių efektų, pirotechnikos ir vaizdo projekcijų prikimštą renginį prancūzas M.Solveig turėjo atvykti pirmą kartą ir čia surengti ypatingą šou su daugybės savo dainų vokalistu L.Fieldsu. Dar 8-ajame dešimtmetyje išpopuliarėjęs amerikietis Lee dalį karjeros praleido bandydamas atkartoti „funk“ muzikos karalių Jamesą Browną, todėl vienu metu net buvo vadinamas Mažuoju J.B. Vėliau L.Fieldsas pradėjo leisti solinius albumus, naujausias pasirodė šiemet. Atlikėjas aktyviai koncertuoja JAV, tačiau visame pasaulyje labiausiai jį išgarsino bendros dainos su M.Solveig.

Martinas per metus surengia apie 300 pasirodymų ir groja net 80 tūkst. minioms. Dėl savo nepaprasto populiarumo yra lyginamas su kitais dviem elitiniais Prancūzijos prodiuseriais Bobu Sinclaru ir Davidu Guetta. Bobo koncertas Lietuvoje turėjo įvykti šiemet per Jonines, tačiau taip pat buvo atšauktas. Tik D.Guetta pasirodymas pavasarį sutraukė kelis tūkstančius gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius