Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meno ir kultūros bendruomenei pristatytas aktualaus meno tinklas „Vox Art“

Kovo 11-osios išvakarėse Šiuolaikinio meno centras tapo menininkų ir meno mylėtojų traukos centru: čia buvo pristatytas aktualaus meno tinklas VOX ART.
Voxart.lt pristatymas
Voxart.lt pristatymas / Tomo Ivanausko nuotr.
Temos: 2 VOX ART Menas

Aktualaus meno tinklo www.voxart.lt pristatymo metu svečiai – įvairiausių meno sričių atstovai, žurnalistai bei meno mylėtojai – buvo ne tik įtraukti į aplink vykstančio meno sūkurį, bet ir kviečiami susiburti aplink pagrindinį šventės akcentą – ilgą baltą stalą.  Šventė, vykusi Šiuolaikinio meno centro Didžiojoje salėje, pasitiko renginio dalyvius meniniais kontekstais: Aistės Motiejūnaitės bei Artūro Dubakos performansu „IN DIVID“, Raimundo Sviackevičiaus vadovaujamo ansamblio „ContemporACCO“ akordeonistų pasirodymu, Dominyko Digimo, Viliaus Lakštučio bei Armino Bižio improvizacija. 

„Pagrindinis aktualaus meno tinklo www.voxart.lt tikslas – suburti menininkus, kūrybinio sektoriaus darbuotojus ir meno mylėtojus į vientisą bendruomenę. Todėl renginio metu pagrindinu akcentu tapo ilgas – beveik 15 metrų – stalas, prie kurio kvietėme susirinkti visus svečius, atstovaujančius skirtingoms meno sritims: nuo architektūros iki tarpdisciplininio meno“, – teigia vienas iš VOX ART įkūrėjų, VšĮ „Meno genas“ vadovas Matas Drukteinis.

Anot VOX ART redaktorės Rūtos Šetikaitės, viena svarbiausių tinklalapio dalių – pokalbiai su lietuvių menininkais ir kūrybininkais. „Meno mylėtojai čia suras informatyvius ir kartu paprastus interviu apie aktualiausius mūsų šalyje vykstančius meno procesus bei tendencijas, kurie skaitytojams leis geriau orientuotis šiandieniniame aktualaus meno pasaulyje“, – sako ji.

Lauros Vansevičienės nuotr./Voxart.lt pristatymas
Lauros Vansevičienės nuotr./Voxart.lt pristatymas

Kokias dar funkcijas, be pokalbių, tinklalapyje www.voxart.lt suras lankytojai? „Nenutrūkstamai judame pirmyn ir siekiame sukurti kultūros atstovų ir vartotojų tinklą, į kurį įeis diskusijų, klasifikuotų kultūros skelbimų, renginių ir kultūros paslaugų nuolaidų platformos, virtualaus turo formato 360° naujienos, renginių kalendorius bei socialinis tinklas. Lankytojai šias funkcijas išvys jau netolimoje ateityje”, – informavo VšĮ „Meno genas“ vadovas M. Drukteinis. 

Apie VOX ART:

VOX ART – interaktyvus aktualaus meno tinklas, jungiantis visas meno sritis, menininkus, kūrybinių industrijų darbuotojus ir menu besidominčius žmones.

Dėmesio centre – interviu su lietuvių menininkais ir kūrybininkais. Informatyvūs ir paprasti pokalbiai apie mūsų šalies meno aktualijas, tendencijas, perspektyvas padės orientuotis šiandieniniame meno tinkle.

VOX ART siūlo būti atviriems, domėtis ir suprasti procesus, vykstančius aplinkui, konstruktyviai diskutuoti ir tobulėti, bendrauti ir kurti naujas idėjas, burtis į bendruomenę. Todėl čia lankytojai ras interaktyvų turinį bei praktiškas ir naudingas platformas jų poreikiams.

Lauros Vansevičienės nuotr./Voxart.lt pristatymas
Lauros Vansevičienės nuotr./Voxart.lt pristatymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius