Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metal on Metal“ į Klaipėdą atvyksta pasenę, tačiau vis dar maištingi

Šie vyrukai puikiai žino, kaip reikia pjaustyti metalą ant metalo, kad ant ausų atsistotų visas naktinis klubas. Jie šaukia, rėkia, eina iš proto ir griauna aplink viską, kas nejuda. Lapkričio 27 d. (šeštadienį) Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ – ekspresyviausi Lietuvos šokių muzikos maištininkai „Metal on Metal“.
Metal on Metal
„Metal on Metal“

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad šiuos vaikinus pažįsta visi, kam naktinis gyvenimas ir kokybiška šokių muzika yra toks pat natūralus procesas, kaip kvėpuoti deguonimi. Jie negailestingai talžo Lietuvos šokių muzikos topų viršūnes, o savo kūrinį „Bastard“, trumpai bet efektingai įmetę į neilgai džiuginusį „Mtv Baltic“ eterį, uždėjo naują kokybės etiketę lietuviškų muzikos vaizdo klipų rinkai.  Šeštadienį „Metal  on Metal“ vėl mėgins išjudinti pajūrio publiką iki paryčių su geriausiais savo kūrybos perliukais.

Arčiau Baltijos jūros savaitgalį persikeliantys maištininkai pas uostamiesčio klubinėtojus atvyksta aukštai pakelta galva. Įtakingiausia devintojo dešimtmečio Didžiosios Britanijos leidybos kompanija „Skint“ įtraukė lietuvių „Metal on Metal“ pirmąjį savos kūrybos muzikos blyną  „No Front Teeth“  į 15 metų geriausių kūrinių kompiliaciją, kurioje „metalai“ šalia savęs pastatė tokius šokių muzikos dievus kaip „Fat Boy Slim“ ir Dave'ą Clarke'ą.

Negano to, į Klaipėdą šie vyrukai atjuda gerokai pasenę. Prieš porą savaičių 29-ąjį gimtadienį atšoko kompanijos dvasinis lyderis Manfredas. Gerbdami jau garbų kolegos didžėjinį amžių, vaikinai teigė, kad nors Manfredas jau senas, dar turi labai daug parko. 

Nors pastaruoju metu „Metal on Metal“ daug laiko praleidžia studijoje, vaikinai nepamiršta savo muzika retkarčiais nusiaubti ir išskirtinai gerų vakarėlių. Gerokai pabuvę „Zip Clubbing“ gimtadienyje ir pasiklausę tikriausiai Manfredui skirtos Džordanos Butkutės dainos „Su gimtadieniu“ bei pasidžiaugę pastaruoju metu retai pasitaikančia galimybe groti trise, maištininkai pamažu ruošiasi dar kartą sudrebinti Klaipėdos publiką.

„Mes visada labai laukiame pasirodymų Klaipėdoje, nes tokio gero sutikimo kaip klube „Kiwi“ retai kada pastaruoju metu Lietuvoje sulauksi“, – teigė kompanijos atstovas su visuomene ir ritmų dalytojas Kymas Wildas.

Prieš maištingąjį šeštadienį su „Metal on Metal“ Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi“ pamalonins uostamiesčio merginas išskirtinai joms skirta „Merginų naktimi“, kurioje aistras kaitins „Gelbėtojų šou“ vaikinai, o pašėlusiai moterišką ritmą dalys Raminta iš „Power Hit Radio“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius