Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miesto festivalis „Midnight Picnic“ Vingio parko estrados patalpose – jau penktadienį

Pora dešimčių beats, hiphop, house, techno atlikėjų iš Lietuvos, Vokietijos, Prancūzijos, Šveicarijos ir Suomijos, į dvi muzikines erdves padalinta Vingio parko koncertų estrados vidinė erdvė, šalia jos iškilsianti palapinė, alternatyvi „lounge“ terapija ir visa naktis, skirta pirmajam miesto festivaliui „Midnight Picnic“ – tokia programa rugsėjo 16-ąją, penktadienį, nusileidus saulei laukia sostinės melomanų ir miesto svečių.
„Midnight Picnic“
„Midnight Picnic“ / Organizatorių nuotr.

Į „Midnight Picnic“ veiksmą drauge kviečia net keturios Lietuvos naktinėtojams puikiai pažįstamos komandos. Vingio parko estradoje gyvus pasirodymus surengs „Mondayjazz“ ir „Satta“ svečiai beats pirmūnai Peter Digital Orchestra, Dimlite ir DZA, „Senosios mokyklos“ pamokas šių kaimynystėje dėstys legendinio amerikiečių projekto „Tha Alkaholiks“ narys J-Ro ir suomių beatbox smarkuolis Felix Zenger. Svečiuose pas „Silence“ nuo rudeniškų orų gerai apsaugotoje palapinėje viešės deep house koziris „Ame“. Užsieniečiams sutikimą ruoš ir gausūs bei aktualūs lietuviai „Despotin Fam & The Big Bang Band“, „Dee & Kamy”, Few Nolder, Mario & Vidis su Jazzu ir kiti.

Kad pasotintos liktų ne tik ausys, bet ir akys, „Midnight Picnic“ rūpinsis judančių vaizdų entuziastai „Fullscreen VJs“. Per ketverius veikos metus šie artistai užpildė daugelio Lietuvos klubų ir festivalių ekranus, o Vingio parko estradoje ruošiasi išnaudoti ir kitas plokštumas. 

Visas iškylai reikalingas priemones penktadienį festivalininkai ras jau atvykę į veiksmo vietą – estrados patalpose veiks net keli barai ir poilsio teritorijos. Šiaurinėje daugelį koncertų menančio statinio dalyje, laiptų ir beveik realaus ant betono išdygsiančio miško pavėsyje, taip pat įsikurs avangardinė „lounge“ zona, kurią pristato visomis prasmėmis laisvi menininkai „Twodicks“. Jie žada priglobti visų lyčių vidurnakčio iškylos vampyrus. Meniu – malonumų neribojantis minkštas poilsis šviesos instaliacijų atokaitoje, fotosesijos, vaizdo klipų filmavimai, gėlės, medus ir kiti nešventi dalykai. Greta įsitaisys asfaltui trinti derančią aprangą propaguojanti grynai lietuviška kompanija „GRLA“, visai neseniai pristačiusi bemat išgraibstytų „Satta Outside“ dedikuotų marškinėlių rinktinę ir penktadienio renginiui ruošianti šį tą naujo.

Paskutiniais išankstiniais bilietais į pirmąjį aktualios muzikos festivalį mieste „Midnight Picnic“ dar prekiauja „Tiketa“. Šiuo metu jie kainuoja 45 Lt, atėjus rugsėjo 16-osios nakčiai logiškai pabrangs. Išsamiau renginio programą atlikėjus ir kitus reikalus pristato www.midnightpicnic.lt.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius