-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milane – „Nijolė“ mados namų sensacija (nuotraukos)

Kaip manote, kur šiandien renkasi Europos ir Azijos verslo lyderiai, ieškantys tikro grožio šiais krizių laikais? Lėktuvai leidžiasi Milane. Išrinktieji buriuojasi mados kvadrate. Vasarį Milane vyksta vienas svarbiausių renginių – moterų mados savaitė. Ir šįkart sensacija tapo italų mados namų „Nijolė“ 2009/2010 rudens ir žiemos kolekcijos pristatymas septynių žvaigždžių viešbutyje „Town house“.
„Nijolė“ mados namų kolekcijos modeliai
„Nijolė“ mados namų kolekcijos modeliai / Stefano Guindani nuotr.
Temos: 3 Milanas Mada Italija

XIX amžiaus dvasia dvelkiančioje Vittorio Emanuelio galerijoje pristatyta italų dizainerių kolekcija gniaužė kvapą net visko mačiusiai išskirtinei rusų, prancūzų ir italų publikai. Kolekcija alsavo prabanga, rafinuotu mados pojūčiu ir elegancija.

Ant podiumo manekenės parodė 80 modelių. Plonytės margaspalvės šilko ar iš šimto procentų kašmyro megztos suknelės, sabalų ir šinšilų kailio liemenės, megztų audinės kailių rankinės su laukinio krokodilo odos intarpais, laukinio krokodilo odos batai, alkūnes dengiančios megztos kašmyrinės pirštinės, pasidabruoti plastiko korsetai bei kiekvieną modelį puošiančios stilizuotos orchidėjos žiedas – visa tai susiliejo į žaismingą spalvų, siluetų ir skirtingų audinių jūrą.

Italų dizaineriai kailinius ir paltus sukūrė galvodami apie seksualų moters siluetą – jie puikiai dera prie trumpų suknelių. Aukščiausiomis technologijomis išdirbta minkštutėlė krokodilo ar pitono oda. Kolekcijoje naudojami megzto kašmyro ir krokodilo odos deriniai žavi išradingumu.

Kolekcijos kūrėjai tikina norėję išpildyti slapčiausias moters svajones.

Italų mados namų „Nijolė“ kolekcija sulaukė itin palankaus mados kritikų vertinimo. Jie pastebėjo, kad ši kolekcija stebina savo originalumu ir yra skirta savimi pasitikinčiai, siekiančiai karjeros, kūrybingai, žaismingai ir turtingai moteriai.

„Nijolė“ kolekciją fotografavo italų žvaigždžių fotografas Stefano Guindani.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius