Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mini Cooper“ savininkai susipažino artimiau (nuotraukos)

Penktadienį įvyko automobilių „Mini Cooper“ suvažiavimas. Tai stilingi, išskirtiniai automobiliukai, kurių Lietuvoje nėra daug, tačiau jų nepastebėti neįmanoma. Kiekvienas yra vis kitoks, individualus.
Penktadienį įvyko automobilių „Mini Cooper“ suvažiavimas. Tai stilingi, išskirtiniai automobiliukai, kurių Lietuvoje nėra daug, tačiau jų nepastebėti neįmanoma.
Penktadienį įvyko automobilių „Mini Cooper“ suvažiavimas. Tai stilingi, išskirtiniai automobiliukai, kurių Lietuvoje nėra daug, tačiau jų nepastebėti neįmanoma. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „MINI Mini“

Mini savininkai vieni kitus dažnai pastebi kelyje, taigi buvo nutarta susipažinti ir artimiau. Nors į susitikimą atvažiavo 10 mašinų, tačiau tikrai buvo į ką pasižiūrėti, teigiama išplatintame pranešime.

Mašinų kolona traukė ne tik vilniečių, tačiau ir miesto svečių dėmesį. Susitikimas, prasidėjęs prie Siemens Arenos, baigėsi prie Trijų kryžių kalno.

Bendravimas tuo nesibaigs, netolimoje ateityje planuojami nauji susitikimai. Visi norintys prisijungti prie šios kompanijos kviečiami rašyti el. paštu: danas.rimdeika@msn.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius