-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

MTV siūlo 100 geriausių vaizdo klipų didžiajame ekrane!

Kada paskutinį kartą matei daug įspūdingų vaizdo klipų vienu metu ir vienoje vietoje? MTV pirmieji Lietuvoje kviečia tave pamatyti net šimtą visų laikų geriausių vaizdo klipų. Penktadienį, vasario 20 d., visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose melomanams bus suteikta galimybė pasimėgauti išskirtiniais ir legendiniais MTV vaizdo klipais.
MTV geriausių klipų šimtukas
MTV geriausių klipų šimtukas / Plakatas
Temos: 1 MTV

MTV geriausius visų laikų vaizdo klipų šimtuką atrinko kompetentinga komisija, kurią sudarė žurnalistai bei Lietuvos vaizdo ir garso gurmanai: A. Mamontovas, R. Šapauskas, Dj Mamania (G&G Sindikatas), D. Užkuraitis, Samas, „Happyendless“ vokalistas S. Prūsaitis.

„MTV visada diktuodavo jaunimo mados ir skonio tendencijas. Tai taip pat padarė bene stipriausią įtaką ir muzikos vaizdo klipų kūrimo raidai“, – kalbėjo Dj Mamania.

Anot A. Mamontovo, muzikiniame vaizdo klipe turi visada išlikti profesionalumas: „Brangus muzikos vaizdo klipas, kurį pamatęs matai tik pinigus – prastas klipas.“ Muzikos atlikėjas taip pat pabrėžė, jog retai kam pavyksta puikiai dainai sukurti pakankamai gerą vaizdo klipą. „ Visur turi išlikti harmonija“, – tikėjo A. Mamontovas.

„Mano nuomone, senas vaizdo klipas gali būti daug aktualesnis ir geresnis nei sukurtas šiomis dienomis – naujas“, – teigė R. Šapauskas.

Vasario 20 d. vienintelio ir išskirtinio seanso lankytojai pamatys ne tik komisijos atrinktąjį šimtuką, bet ir žurnalo „Panelė“ išrinktą seksualiausią visų laikų MTV vaizdo klipą bei radijo stoties „Zip FM“ klausytojų išrinktą geriausią MTV šokių muzikos vaizdo klipą, o taip pat – www.mtv.lt lankytojų išrinktą geriausią lietuvišką kūrinį. Nuo šiandienos visi norintys gali balsuoti už savo mėgiamas dainas ir klipus www.mtv.lt, www.panele.lt bei www.zipfm.lt.

„Vaizdo klipas yra ne tik dainos reklama, bet ir jos veidas, jos rūbas, arba jos nuogas kūnas. Per savo dvidešimt kelis metus MTV parodė beveik kiekvieną dėmesio vertą klipą. Dabar jie visi surinkti į garsiausiųjų šimtuką ir užgrius žiūrovus visu dydžiu. Bus ne tik smagu prisiminti, bet ir garsiai pritarti dainoms ir klipams, kuriuos matėme praėjusią savaitę arba prieš dešimt metų, kurie mus papirko ir sukrėtė“, – sakė MTV Lietuva viceprezidentas kūrybai Tomas Ramanauskas.

MTV geriausių visų laikų vaizdo klipų peržiūra „Forum Cinemas“ Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje – jau vasario 20 d., 22 val. Bilietai pardavinėjami nuo vasario 2 d., todėl paskubėk, nes jie jau pradėjo nykti šviesos greičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius