-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naisių vasara“ kviečia į festivalį visai šeimai

Liepos pabaigoje Naisių kaime vyksiantis festivalis visai šeimai „Naisių vasara“ sukvies vertinančius gerą muziką, mėgstančius sporto iššūkius ir visus geros nuotaikos pasiilgusius žmones.
Festivalis „Naisių vasara“
Festivalis „Naisių vasara“ / Organizatorių logotipas

Liepos 24-25 dienomis serialo „Naisių vasara“ išgarsintas Šiaulių rajone netoli Kryžių kalno įsikūręs Naisių kaimas pakvies į festivalį visai šeimai. Pirmą kartą vyksianti šventė žada sudominti visus: ir didelius, ir mažus. Mažųjų festivalio dalyvių lauks jiems skirti spektakliai. Energingieji „Naisių vasaros“ festivalio dalyviai galės išbandyti jėgas vyksiančioje sporto šventėje – vyks krepšinio, paplūdimio tinklinio, rankų lenkimo, svarčio kilnojimo, galiūnų, dažasvydžio ir daugybė kitų varžybų.

Muzikos gurmanų sielos stygas virpins Olegas Ditkovskis, Andrius Kulikauskas, Saulius Bareikis, Jeronimas Milius, Povilas Meškėla su grupe „Rojaus tūzai“, Aleksandras Makejevas, Jonas Čepulis, grupė „Jonis“, roko grupė „Thundertale-Perkūno sakmė“ ir daugybė kitų žinomų atlikėjų. Besidomintieji menu galės apsilankyti amatininkų ir dailininkų miestelyje bei įsigyti ką tik sukurtą meno kūrinį, pasigrožėti riterių kovomis, viduramžių šokiais. Neabejingi žemaitukams galės pasigrožėti šiais ristūnais „Žemaitukų Nacionalinės taurės“ varžybose. O kur dar fejerverkai ir fakyrų pasirodymai.

Ir visa tai – visiškai nemokamai.

„Norėjome padaryti šventę visiems, – sako renginio sumanytojas ir mecenatas Ramūnas Karbauskis. – Ne tik Šiaulių rajono gyventojams, bet ir visai Lietuvai. Tai bus išskirtinis ir, tikimės, tradiciniu tapsiantis festivalis. Sutalpinsime visus – sukursime palapinių miestelį, pasirūpinsime automobiliu parkavimu. Kaip ir visi „Naisių vasaros“ festivalio renginiai, taip ir šios paslaugos jos dalyviams nieko nekainuos. Dar vienas išskirtinis šio festivalio bruožas – tai kad jame bus draudžiama vartoti alkoholinius gėrimus. Tad visi galės jaustis patogiai ir maloniai – neblaivūs asmenys į festivalio teritoriją įleidžiami nebus“.

Ir tai dar ne viskas. Serialo „Naisių vasara“ gerbėjai šventėje tikrai išvys savo numylėtuosius aktorius. Mat festivalio dienomis antrojo sezono serijų filmavimas nenutrūks. Tad bus galima netik pamatyti kaip kuriama „Naisių vasara“, bet ir patiems joje įsiamžinti. Festivalio programoje numatytas ir serialo „Naisių vasara“ aktorių koncertas.

Išsamią festivalio visai šeimai „Naisių vasara“ programą rasite www.naisiuvasara.lt.

Lauksime Jūsų Naisiuose!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius