Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Bonjour! Balos tekši, griausmai ir žaibai net krūpčioti verčia, o štai į diskotekas savaitgalį skuosti – kaip norisi, taip norisi. Ar ne? Naujus sezonus trankiai pradėję sostinės naktiniai klubai ir toliau neleidžia nustoti jais stebėtis. Šį savaitgalį taip pat turim iš ko rinktis. Sakyčiau, visa krūvelė naktinių bombų. Tai kur pasimatom?
Vienas savaitgalio renginių - nuogas vakarėlis.
Vienas savaitgalio renginių - nuogas vakarėlis. / Organizatorių nuotr.

Nuogi pankai

Tikiuosi esate girdėję apie visiškai išprotėjusių ledo ritulininkų gaują, kuri savaitgaliais linksminasi taip garsiai, kad net skamba visas Šiaurės miestelis. Atskirai jų nepristatinėsiu, tačiau į diskoteką „Hockey Punks – Naked“ nueiti tikrai patariu. Penktadienį klube „Woo“ ledo ritulio lazdas, taip pat ir drabužius namie palikę už pulto stos Mamania, Miss America, Vee Diavara, SiSi, Vaida ir Viktorija, Naglis ir Ramybė, Vachta aka Kurafteris, Karkė Sniegas ir Jurga Flow. Kasdien ledo ritulį mieliausiu užsiėmimu vadinanti kompanija savo muzikiniais ritmais ne vieną išvers iš koto. Apsirenkit – nieko. Juk vakarėlis – nuogas!

Kada: 22–6 val. Kiek: 10–15 Lt.

Nesakyk mamai

Aš puikiai pamenu tuos laikus, kai įtemptai galvodavau, ką sakyti mamai, o ko ne. Nemanykit nieko blogo – tiesiog nesinorėdavo jos be reikalo jaudinti. Kai eini į galingą diskoteką, ramaus jos finalo gali nė nesitikėti. O kad ramių finalų pas „Metal on Metal“ apskritai nebūna, irgi ne melas. Būtent dėl to trijulė kviečia jus į „Gravity“. Penktadienį. Čia sienas gręš legendinis „Nesakyk Mamai“ tūsas. Kompaktinius diskus sukios mamos nebijantys Manfredas, Miss America ir Kym Wild. Pasiilgau jų.

Kada: 22 – 5 val. Kiek: su Godos laišku – 15 Lt, kitiems – 30 Lt.

Languoti sausainiai

Iškart prisimenu „Gaidelį“ su pienu. Žiauriai skanu! Tačiau šeštadienio vakarą „Briusly“ kviečia jus ne sausainius valgyti, nors diskotekos pavadinimas ir simboliškas – čia rinksis gyvų DJ setų išsiilgę melomanai. „Languoti sausainiai“ visiškai GYVAI jums pristatys Leoną Somovą, Few Nolder ir Zulusą. Joooo! Apsirengti būtina langeliais.
 

Kada: 23 – 5 val. Kiek – 10 Lt.

Gyvas dub

Abu „naujojo dub“ kolektyvo „Dublicate“ narius – vienos ilgiausiai egzistuojančių DJ komandų „One Ear Stereo“ narį Genį ir kultinės grupės „Empti“ bosistą Pabliką – vienija ilga bendradarbiavimo istorija ir bendra meilė pulsuojančioms boso linijoms, reverberacijose skendintiems gitaros garsams, bei sinkopuotiems būgnų ritmams. „Dublicate“ muzikoje šie pamatiniai jamaikietiškos dub muzikos elementai mutuoja ir yra sulydomi su modernaus dub techno estetika, taip pat kitų elektroninės muzikos žanrų – elektro, eksperimentinės elektronikos – įtakomis. Suviliojau? Vaikinai šeštadienio vakarą pasirodys „House of Music“. Taigi, susitiksim ir ten.

Kada: 23 val. Kiek: 20 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius