Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Turbūt pagalvosit, kad aš išsikrausčiau iš proto, tačiau paskutines dvi naktis sapnavau kaip visi Vilniaus diskotekininkai bando nukasti snieguotus sostinės klubų įėjimų takus. Kastuvais, puodeliais, mažyčiais plastikiniais buldozeriukais...Ar su manimi viskas gerai? Manyčiau – TAIP! Supraskit, mano organizmas reikalauja savaitgalio. Ir gero REIVO. Tai kur varom šįkart?
Duetas „Soy Farm“
Duetas „Soy Farm“ / Organizatorių nuotr.

Ypatingai

Geros žinios – po ilgų įkalbinėjimų mano mylimų „Partyzanų“ draugai – duetas „Soy Farm“ pagaliau išleidžia savo debiutinį albumą „Obsession“. Šį ribotu tiražu pasirodantį leidinį nuo vasario 5 dienos bus įmanoma įsigyti albumą pristatančiuose renginiuose arba nuo vasario 15-osios – kavinėse „Coffee Inn“ ir interneto svetainėje www.partyzanai.com, iš kurios jau dabar galima nemokamai atsisiųsti albumą skaitmeniniu formatu.

Taigi, jau rytoj publikai retai pasirodantys „Soy Farm“ savo darbą pristatys vilniečiams. Ne kur kitur, o klube „WOO“. Grupę palaikys senasis „Partyzanų“ techno virtuvės kalvis ir naujasis įrašų firmos „Planet µ“ bei kostiumuotų džentelmenų orkestro „Silence Music“ tenoras Few Nolder. Gyvo garso atsvara jiems taps „Partyzanų“ diskžokėjai Mantas T ir Gvidas bei Nostra.  Vaizdo projekcijomis rūpinsis VJ kolektyvai Vodka Jugend, Oro Pagalvės ir Rüt Rüt. Stiprus šeštadienis. Ne kitaip.

Kada: nuo 22 val. Kiek: 10–20 litų.

Chuliganiškai

Atrodo, kad scenos chuliganams „TWNKL“  žiemiškai nesimiega. Vakar drebinę kino teatro „Pasaka“ sienas, šiąnakt jie varo į „Gravity“. Beje, ne vieni – į kompaniją pasikvietė Igną, Benua ir Andrių Alien. „Bausime klausytojus savo mylima muzika ir gyvomis improvizacijomis“, – sako „TWNKL“ lyderis Jurgis Didžiulis. Ir negali juo netikėti – „Gravity“ vienu metu vyks ir koncertas, ir diskoteka, ir debiutinio vaizdo klipo filmavimas. Nesakykit, kad nežadat ten atsidurti. Och!

Kada: nuo 22 val. Kiek: 20 litų. 

Šokiai pokiai

Kiekvieną savaitgalį kviečiu jus į diskotekas, kuriose mus šokdina didžėjai. Tačiau šįkart primygtinai siūlau nukulniuoti ir į „Tamstą“, mat rytojaus vakarą vilniečius šokdins....ŠOKĖJAI. Ir ne bet kokie, o lindyhopo asai. „Metas ruošti kostiumą ir lyginti suknelę, nes pavarysim gyvo svingo!“, – sako jie, o aš perduodu jums – nuo 21 valandos kviečia „Cats Eill Swing For You“. Girdėsim ir šoksim. Padės net 2 grupės: „Club Vilnius Hot“ ir „The Swingin‘ Band“.  Apie kiekvieną iš jų galėtume kalbėti ir kalbėti. Tačiau gal geriau nueiti ir išgirsti?

Kada: 21 val. Kiek: 15–20 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius