-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Buvau prapuolus, ar ne? Nesistebėkit – pavasariniai virusai siautėja kaip jiems patinka ir kur jiems patinka. Tačiau kaip smagu grįžti į darbus su didžiule jėga. Ypač, kai tos jėgos kupini ir šio savaitgalio vakarėliai. Vakarėliai bombos.
Grupė „Empti“ gros terasoje, iš kurios atsiveria nepaprasta panorama.
Grupė „Empti“ gros terasoje, iš kurios atsiveria nepaprasta panorama. / Organizatorių nuotr.

Savanaudiškai

Geros žinios iš vyručių pabiručių „Mondayjazz“ stovyklos: pakalbėję pasitarę jie į Vilnių savanaudiškai atveža šveicarą Dimlite. Šis vilniečių amžina meile muzikoje vadinamas atlikėjas pasirodys jau rytoj, naktinėje kavinėje „SATTA“. „Dimlite negalioja jokie apibrėžimai ar priskyrimai. Jo muzika yra jo dvasios transliacija. O joje maža konkretumo bet daug grožio – melodijos“, – sako vienas iš „Mondayjazz“ veidų Justas Fresh.

Būtina paminėti, kad Dimlite koncertas Vilniuje yra atlikėjo turo pristatant naują EP Prismic Tops dalis. Dimlite neplanavo leistis į turą kol neįrašys trečiojo albumo, tačiau vienas kitas pakvietimas groti netruko tapti dviejų dešimčių koncertų turu Europoje. Į Vilnių atlikėjas atvyks iš Maskvos, o iš Vilniaus patrauks į Paryžių. Tai gal nueinam?

Kada – nuo 22 val. Kiek:  10–15 Lt.

Paragauk

Taip jau sutapo, kad vienu metu Lietuvoje susitiko keletas panašiai mąstančių ir muziką jaučiančių žmonių. Vis kaupėsi bendraujant ir bendradarbiaujant sukurta garsinė ir vaizdinė medžiaga, subrendo noras, o gal net būtinybė visa tai pateikti rimčiau bei plačiau. Taip 2009-ųjų pradžioje atsirado muzikinė „Silence“ šeima.

Praėjus metams po to atsiradimo, šeimynėlė kviečia  ragauti „Taste“, metų garsinės kvintencijos kiekvienam skoniui.  Kompaktinės plokštelės pavidalu išleidžiamą darbą tyleniai pristatys jau šįvakar, sostinės Vokiečių gatvėje įsikūrusiame „Pizza Jazz“. Tiesa, kavinės erdvėse karaliaus tik „Silence“ vyrai: Leonas Somovas, Few Nolderis, Mario Basanov ir Vidis. Vaikinai gros mėgstamiausią savo muziką. Verta dėmesio.

Kada – nuo 22 val. Kiek – nemokamai.

Augins kartą 

Po kelių metų pertraukos į sceną sugrįžusį sostinės kolektyvą „Empti“ galima drąsiai vadinti viena inovatyviausių šalies grupių. Per tuos kelis metus, kol „Empti“ nebuvo scenoje, iš grupės gerbėjų atminties neišsitrynė albumų „Estrada“ ir „Cunamis“ dainos. Negana to, jos ir šiandien skamba taip pat šiuolaikiškai kaip tuomet, kai buvo įrašytos.

Galbūt todėl užaugo nauja šios grupės gerbėjų karta, kuri štampų nepripažįstančius muzikantus pirmąsyk pamatė tik po kelis metus trukusios kūrybinės pauzės. Kaip ten bebūtų, kviečiu jus augti kartu su „Empti“  jau šįvakar, klube „House of Music“. Tikrai tikiu, kad koncertas prabėgs kaip viena akimirka, nes novatoriški grupės ritmai iš vietų išjudina net didžiausius skeptikus. Jė!

Kada – 21 val. Kiek – 20 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius