Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Tiesą pasakius, nors oras mus lepina jau kurį laiką – į kokį puikiausią sostinės vakarėlį išsiruošti dar nespėjau. Reikalai reikaliukai. Užtat ilgasis velykinis savaitgalis suteiks progą atsigriebti. Ką veiksit?
Penktadienį naktinis Vilniaus klubas „Pacha“ šventė savo antrąjį gimtadienį, todėl šios šventės proga pasikvietė islandų grupę „Gus Gus“.
Naktiniame klube / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Siūlau užsukti bent į trejetą diskotekų. Labai nebloga mankšta prieš taip laukiamus vasarinius pasibuvimus po atviru dangumi.

Atšventimas

Šią savaitę Vilniaus reiverius supurtė nereali naujiena – šimtus tūkstančių skaitytojų ir gerbėjų visame pasaulyje turintis žurnalas  „DJMAG“ paskelbė geriausių pasaulyje klubų šimtuką, į kurį papuolė ir mūsiškis „Gravity“. Ta didžia proga mūsų visų mylimas klubas kviečia ŠVĘSTI. Lubas kartu su mumis kilnos Andrius Alien ir Benua iš „Happyendless“, o baras visus vaišins skaniausiais kokteiliais. Varom!

Kada – nuo 22 val. Kiek –10–20 Lt.

Karma

Kas jau kas, bet kosminis „Metal on Metal“ karys Manfredas tikrai žino kaip užsidirbti karmos taškus. Vaikėzas jau tiek gerų diskotekų atšokęs ir atgrojęs, kad vargu ar dar tokį ištikimą reiverį kur Vilniuje rasi. Taigi, kai Manfrė kviečia į šokius, jų praleisti nevalia. Ypatingai tada, kai šokių aikštelėje didžėjus žada dalinti gerą karmą. Kaip gi kitaip? Ir visai nesvarbu, kad vakarėlis pavadintas „Blogos karmos“ vardu. Nesigilinkim, rytojaus naktį nušuoliuokim į „ŠMC“. Beje, sklando gandai, kad vakarėliai ten baigiasi šokiais ant stalų.

Kada – nuo 22 val. Kiek – nemokamai.

Afrika

Klubas „Woo“ šį savaitgalį kaitins kaip reikiant. Ne be priežasties – rytoj ten siaus dešimtojo dešimtmečio muzikos gerbėjai ir vakarėlis kodiniu pavadinimu „PUMP UP THE 90‘S AFRICA“. Prie pulto afrikietiškai nusiteikę stos Vee Diawara, kuris surengs savo gyvą pasirodymą ir puikiai visiems pažįstamas Sania.  Vaikinai iš anksto prašo pasipuošti. Tiks papuas, voodoo lėlytės, dredai, piešiniai ant kūno ir kiti afro motyvai.  Ūūū!

Kada – nuo 22 val. Kiek  – nuo nemokamai iki 10 litų. Informacijos ieškok „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius