Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujokų apdovanojimuose – gyvi pasirodymai ir darbdavių dėmesys

Naujokų rinkimai baigti. Balsadėžės užvertos, liko suskaičiuoti balsus. Gruodžio 8 d., ketvirtadienį, menų fabrike „Loftas“, „Pravda“ atskleis, kurie naujokai šiais metais geriausi. Laukia septintasis vos gimusių talentų prisistatymui skirtas renginys, kuris per visą gyvavimo periodą taikliausiai spėjo ateities perspektyvas.
„Freaks on Floor“
„Freaks on Floor“ / „Red Bull Tourbus“ organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Loftas“

„Nors žurnalo era jau baigėsi, šie apdovanojimai ženklina dar didesnę aistrą jauniems ir talentingiems. Pagerbdami šiemet sužibusius, jau veikiantį portalą pravda.lt paverčiame didžiausia Lietuvoje jaunųjų kūrėjų informacine platforma, kurioje meno, verslo ir kūrybinių industrijų atstovai galėtų surasti potencialius darbuotojus. Visi kūrėjai čia gali susikurti trumpus profilius su prisistatymais bei kontaktais, o mes pasirūpinsime, kad juos reguliariai apžiūrėtų potencialūs darbdaviai“, – savo atsidavimu Naujokų idėjai dalinosi redakcijos nariai.

Vainikuoti laureatus pasiryžęs rinkiminis kolektyvas ne tik sakys liaupses – apdovanojimus lydės ir muzikinė programa. Joje – vienuolika gyvai savo kūrinius atliksiančių muzikantų ir kūrėjų: metams praėjus į Naujokų sceną grįžta repo duetas „Dee&Kamy“ ir dar seniau savo simpatijas susirinkę lietuviškieji roko meistrai „Freaks on Floor“.

Naujokų gretoms atstovaus: „Jama&W“, „Artrace“, Umiko, Napo, „Sheep Got Waxed“, Brolis, „mmpsuf“, Naujokuose debiutuosiantys ir dar niekam nepažįstami „Detroit“ bei neseniai sužibęs Ericos ir Jurgio Didžiulių duetas „The Ball & Chain“.

„Tai bus didžiausia ir kokybiškiausia ateities talentų šventė per visus metus. Todėl jau tą vakarą sukviesime visus, kurie turi pinigų ir galimybių prisidėti prie naujokų saviraiškos. Kodėl gi šviežiausias vakarėlis negalėtų tapti pasimatymu darbo biržoje?“ – planus apie savo naują socialinę misiją dėstė renginio akušeriai.

Ryškiausia jauno talento koncentracija per visus metus – gruodžio 8 d.,  ketvirtadienį, 21.00 menų fabrike „Loftas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius