Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujųjų metų vakaras Šiauliuose – bilietų dar yra!

Jei Naujuosius metus sutiksite Šiauliuose, galima tai padaryti nemokamai – Šiaulių katedroje, aidint tobuliems choriniams kūriniams, arba Prisikėlimo aikštėje, sproginėjant fejerverkams. Galima šventinį vakarą praleisti ir dramos teatre arba Šiaulių arenoje. Dar keletas bilietų yra, tačiau organizatoriai neabejoja – iki Kalėdų jų tikrai neliks.
„Vilniaus fejerija 2014“
Fejerverkai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiaulių dramos teatre Naujųjų metų vakarą koncertuos Baltijos gitarų kvartetas su Vyčiu Nivinskiu ir Sauliumi Petreikiu. Tai įkvepiantis koncertas „Muzikinis Monas – Naujametis cinaMonas“.

Dabar dar turime kelias vietas, tačiau iki Kalėdų tikrai neliks. 

Muzikinius monus kartu su minėtais muzikantais krės gitaros virtuozai Zigmas Čepulėnas, Sergejus Krinicinas, Saulius S. Lipčius ir Krisas Rubensas. Programoje – muzikinės improvizacijos nuo klasikinės gitaros iki indiškos fleitos.

Šiaulių dramos teatro vadybininkė Margarita Andročenko informavo, kad teatro salėje telpa apie 420 žiūrovų. Prieš savaitgalį į minėtą naujametį koncertą buvo likę vos šimtas vietų.

„Dabar dar turime kelias vietas, tačiau iki Kalėdų tikrai neliks. Bilietų šiomis dienomis nelieka net į paprastus šventinio laikotarpio spektaklius. Žmonės net su pykčiais išeina, kai prieš savaitę neberanda bilietų suplanuotam vakarui“, – tvirtino M.Andročenko.

Vadybininkė informavo, kad bilietai į naujametį koncertą kainuoja 60 Lt (17,38 €), 50 Lt (14,48 €). „Tai gerokai didesnė kaina, nei į spektaklio premjerą, tačiau žmonės Naujuosius nori sutikti turiningai – nepagaili tam pinigų“, – konstatavo vadybininkė.

Šiaulių arenos vadybininkė Greta Bačkytė kviečia šiauliečius kone visą naujametę naktį sutikti su dainininku Gyčiu Paškevičiumi ir grupe „Išjunk šviesą“.

Galima pirkti bilietą ir prie staliuko už 140 litų. Tuomet vakarą Šiaulių arenoje bus galima pratęsti iki paryčių.

Gytis Paškevičius koncertuos su berniukų choru „Dagilėlis“ bei grupe „Crazy Crow“.

Į šį koncertą bilietų dar yra ir jie kainuoja po 66, 76 arba 86 litus. Tačiau tai dar ne viskas. Galima pirkti bilietą ir prie staliuko už 140 litų. Tuomet vakarą Šiaulių arenoje bus galima pratęsti iki paryčių.

„Po Gyčio koncerto visi galės išeiti į lauką ir pasigrožėti fejerverkais. Tuomet prasidės šventinės nakties linksmybės. Jos bus skirtos tiems, kurie pirko bilietus prie parteryje išrikiuotų staliukų. Naktinėje programoje koncertuos grupė „Išjunk šviesą“. Taip pat bus daug staigmenų“, – tvirtina vadybininkė.

Santūriausi šiauliečiai Naujuosius gali pasitikti ir nemokamai. 18 valandą Šiaulių katedroje vyks Padėkos šv. Mišios ir šventinis koncertas „Senuosius palydint, Naujuosius sutinkant“. Dalyvauja Šiaulių valstybinis kamerinis choras „Polifonija“ (meno vad. ir dirig. T. Ambrozaitis). Lygiai vidurnaktį – įspūdingi šventiniai fejerverkai Prisikėlimo aikštėje.

Dalis jaunų šiauliečių naujametę naktį planuoja praleisti pajūrio mieste – Klaipėdoje, kur vyks Tradiciniai naktišokiai. Vilniaus Tradicinių šokių klubas šiais metais naktišokius organizuoja ne sostinėje, o pajūryje – buvusioje Vydūno mokykloje. Įėjimas – dešimt litų. Galima ir eurais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius