Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nidoje vasaros sezono startą skelbia „Corona Beach Bar“ ir grupė SEL

Šią vasarą Nidoje taps dar karščiau. Jau gegužės 28 d. vaizdingiausiame Lietuvos pajūrio kurorte sezono startą paskelbs naujas baras – „Corona Beach Bar“. Vos 150 metrų nuo jūros esančiame bare linksmybių fiestą pradės įspūdingas grupės SEL koncertas.
Baro logotipas
Baro logotipas / Organizatorių nuotr.

„Corona Beach Bar“ šią vasarą neabejotinai taps Neringos klubinėtojų sostine, o grupės SEL gerbėjai gegužės 28 d. į savo kalendorius jau turėtų įsirašyti didžiosiomis raidėmis. Egidijus Dragūnas Nidoje pristatys bene labiausiai per grupės gyvavimo istoriją ištobulintą pasirodymą, kuriame nuskambės ir naujausias grupės singlas iš šiuo metu ruošiamo albumo.

„Dažnai pasirodau Vilniaus ar Kauno klubuose. Tačiau groti Nidoje, prie pat jūros – nujaučiu, kad tai bus išskirtinis vakaras“, – sakė E. Dragūnas.

Taip pat, paskutinį gegužės savaitgalį „Corona Beach Bar‘ą“ okupuos „Jägermeister“ komanda: atmosferą kaitins žavios ir pašėlusios merginos, o kad nebūtų per karšta, gėrimą ragausime tiesiai nuo ledo skulptūros.

Kiekvieną vasaros savaitgalį „Corona Beach Bar“ plokšteles suks pripažinti šokių aikštelės sunkiasvoriai – „Metal on Metal“, Vidis, Jovani ir Martin Virgin, Golden Parazyth, Saulty. Be to, bare ritmą diktuos radijo stoties „ZIP FM“ vakarėliai, papildomus energijos pliūpsnius žada ir „Pump Up the 90s“ renginių ciklas.

Prie pat Baltijos jūros esantis baras (ad. Smiltynės pl. 7) lankytojams bus atviras ne tik vakarais. Kiekvieną dieną „Corona Beach Bar“ bus galima paskanauti traškios ir aitrios kaip Meksikos saulė picos.

Geros naujienos laukia ir į Nidą vyksiančių sporto aistruolių – jiems nebereikės skubiai lėkti nuo pajūrio į savo vasaros apartamentus. Įsitaisę bare prie pat jūros visi galės patogiai stebėti svarbiausias šios vasaros sporto varžybas – 2010 m. Pasaulio futbolo čempionato transliacijas.

„Nidoje visi nori kuo ilgiau pabūti prie jūros, tačiau iki šiol čia šiek tiek trūko pramogų. Mūsų naujasis baras skirtas būtent tiems, kas šiame kurorte pasiilgo daugiau renginių ir linksmybių“, – sakė „Corona Beach Bar“ atstovas Arnas Repečka.

Vasaros sezonas pradedamas jau gegužės 28 d., penktadienį, kartu su grupe SEL.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius