Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paroda „Mūsų vestuvės!“ paskelbs vestuvių sezono pradžią

Jau pabodo niekaip nesibaigianti žiema, norisi gero oro, saulės, linksmybių ir pakilios nuotaikos. Nors tokių malonumų sulauksime tik po kelių mėnesių, jau šį savaitgalį Vilnių sudrebins neįtikėtinos atmosferos šventė – „Mūsų vestuvės!”.
Nuotakos
Nuotakos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vis didėjantis susidomėjimas vestuvine paroda nė kiek nestebina. Šventės organizatoriai pasirūpino, kad lankytojai neturėtų kada liūdėti.

Praėjusią savaitę „Mūsų vestuvės!“ suorganizavo netikėtą nuotakų rekordą, o pagrindinis parodos rėmėjas „Artogeia Bryoni“ surengė tikrą šou žurnalistams – susižadėjusių žvaigždžių porelė Karina Krysko ir jos išrinktasis Saulius Skambinas tiesiog spaudos konferencijos metu išliejo sau žiedus.

Antrus metus rengiamos parodos organizatoriai pažadėjo, jog viešbučio „Reval Hotel Lietuva” konferencijų centre lankytojų laukia ne mažesnės staigmenos.

Kulminacija – nesuvaidintos vestuvės

Pirmąją parodos dieną lankytojų laukia tikra, nesuvaidinta šventė. Lygiai 15 val. aukso žiedus sumainys kauniečiai – Živilė Narkevičiūtė ir Laimutis Jokubauskas, kuriuos konkurso būdu išsirinko renginių organizavimo įmonė „Žavi akimirka“.

Prieš metus susižadėjusi pora norėjo susituokti ne taip, kaip visi, todėl susigundė unikalia galimybe tuoktis netradiciškai, tūkstančių žmonių akivaizdoje.

„Vieša santuoka – mums didžiulis iššūkis, kurį priėmėme itin entuziastingai, – sako būsimoji jaunoji. – Per septynerius bendro gyvenimo metus buvo daug avantiūrų, tačiau ši bus pati įspūdingiausia.“

Įdomiausia, kad patys jaunieji savo vedybų ceremonijos subtilybių nežino. Todėl siurprizas laukia ne tik visų „Mūsų vestuvių!“ lankytojų, bet ir Živilės bei Laimučio.

Parodos organizatoriai numatė ambicingą tikslą – pasiekti istorinį rekordą už daugiausiai svečių sukvietusias vestuves.

Žiedus išsiliejo patys

Iš visų vestuvinių rūpesčių svarbiausias Živilei ir Laimučiui buvo žiedai. Juvelyrinių dirbinių dirbtuvė „Artogeia Bryoni“ pasirūpino, kad pora žiedus galėtų išsilietų pati.

„Mes siūlome poroms nepamirštamą šventę, dovanojame jiems bendro kūrimo džiaugsmą ir, be abejonės, unikalius vestuvinius žiedus. Gurkšnodami vyną, įsimylėjėliai patys kuria žiedų eskizus, pasirenka patinkantį metalą ir jo spalvą bei prabangius akmenis“, – pasakoja kartu su jaunavedžių pora žiedus liejusi „Artogeia Bryoni“ direktorė Regina Urbanovič.

Anot parodos organizatorės, labai svarbu, kad būsimi sutuoktiniai patys lietų žiedų metalą, į kurį sudėtų šilčiausius ir tauriausius jausmus, lydėsiančius juos visą gyvenimą: „Mūsų tikslas – poroms sukurti šventę, kurią vainikuoja visam gyvenimui liksiantis prisiminimas – vestuviniai žiedai.“

Ne tik vestuvės ar žiedai

Parodoje „Mūsų vestuvės!“ dalyviai, o svarbiausia – besiruošiančios tuoktis poros, galės pamatyti ne tik santuokos ceremoniją ar žiedų liejimo procesą, bet ir Jurgitos Stakauskaitės elegantiško vestuvinio apatinio trikotažo kolekciją. Bene vienintelė Lietuvoje autorinių apatinio trikotažo gaminių modeliuotoja tikino, jog dažnai pirmoji naktis bei medaus mėnuo yra reikšmingiausias jaunavedžių kartu praleistas laikas. Tokia proga kiekvienai moteriai norisi atrodyti išskirtinei ir nepakartojamai. Būtent dėl to seksualus, unikalaus stiliaus ir savitu moteriškumu akį traukiantis J. Stakauskaitės trikotažas yra vertas kiekvieno dėmesio.

Vestuvinių suknelių defile parodos metu pristatys salonai „Elesna“, „La Fleur“, „Diana“, „Anna Vaasi“ o sukneles iš gėlių – „Inesa Gėlių salonas“.

Pernai videostudija „Fresco pictures“ su fotografu Eigirdu Scinsku pristatė „Bėgančios nuotakos“ klipą, kuris buvo skirtas parodos „Mūsų vestuvės!“ atidarymui. Šis projektas tęsiamas ir šiemet – juo skelbiamas vestuvių sezono atidarymas. Videostudija „Fresco pictures“, E. Scinskas ir renginių organizatorius „Lietuvis“ parodos metu pakvies kolegas – vestuvių verslo profesionalus – dalyvauti jau trečiajame „Bėgančios nuotakos“ projekte ir drauge pristatyti pačias netikėčiausias ir originaliausias vestuvių idėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius