-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Parranda Polar“ kauniečius bare „Lizdas“ mokys pietietiškų linksmybių meno

Gali pasirodyti, jog Kalėdų dvasia spėjo aplankyti visų mintis ir namus, bet juk kai kurie šventinio meto nė nelaukia, mat prarado viltį, kad kas nors gali sušildyti jų širdis. Šį šeštadienį Kauno bare „Lizdas“ koncertuosianti grupė „Parranda Polar“ pasiruošusi šią problemą išspręsti.
„Paranda Polar“ koncertas
„Paranda Polar“ koncertas / Justės Urbonavičiūtės nuotr.

Gruodžio 19-ąją Kauno bare koncertuosiančios grupės „Parranda Polar“ klausytojai greitai užsikrečia atlikėjų nuoširdumu ir pozityvumu, o koncertų metu netgi įsimyli užkietėję vienišiai – tokios kalbos sklinda apie lietuviškos Kumbijos fenomeno kūrėjus. Paklausite, kas ta Kumbija? Tai tolimosios Kolumbijos folkloras, kurį Lietuvoje jau spėjo išpopuliarinti Adomas, Vytas ir Jonas, drauge pasivadinę „Parranda Polar“ pseudonimu.

Netikėtai Pietų Amerikoje susipažinę ir drauge Kumbijos muziką įsimylėję Vytas ir Adomas kaipmat suprato, jog šiauriečiams trūksta linksmo skambesio, kuris padėtų pamiršti rūpesčius, atsipalaiduoti, priverstų teigiamai nusiteikti net ir pačius rūsčiausius.

Panašu, jog jie buvo teisūs: Kumbija per trumpą laiką užkariavo daugelio lietuvių širdis, o šalies svečiai iš Portugalijos ar Kolumbijos pasakoja, jog „Parranda Polar“ koncerto metu jautėsi tarsi namuose.

Tiesa šiems Lietuvos svečiams, priešingai nei daugumai vietinių gyventojų, ispaniškai atliekamos dainos puikiai suprantamos. Tačiau grupės nariai tikina, jog nebūtina suprasti dainos žodžius, kad pajustum Kumbijos sukuriamą pozityvią ir jaukią atmosferą.

VIDEO: Vilnius Temperature (+2 °C) | Parranda Polar - Muchio Frio

„Parranda Polar“ šiuo metu aktyviai koncertuoja, tačiau grupės nariai sako, jog Kauno bare „Lizdas“ šį šeštadienį vyksiantis jų koncertas turėtų būti ypatingas, mat jau kartą įsitikino – kauniečiai moka linksmintis iš visos širdies.

„Scenoje būname tikrai nuoširdūs, todėl svarbiausia, kad mūsų pasirodymas įkvėptų susirinkusius dalintis šiluma, gyvu džiaugsmu ir meile, padėtų nusiteikti jau ant nosies kabančioms žiemos šventėms, o po koncerto žmonių veidus dar ilgą laiką puoštų šypsenos. Žinoma, taip pat labai tikimės, jog kauniečiai nusiteikę kaip reikiant pašėlti ir šokti iki kol paskaus kojas!”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius