Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulį išvydo naujas magijos spektaklis

Jau trečiadienį iliuzionistai Mantas Wizardas ir Arvydas Stonys Elfų teatre pristatys naują magijos spektaklį vaikams. Spektaklis „Stebuklingos kelionės“ sudomins ne tik mažuosius žiūrovus, bet ir jų tėvelius, nes tai nepaprasta, magiška siurprizų kupina istorija apie jaunojo burtininko kelionę pas didžiuosius magus ir svajonių išsipildymą, papasakota fokusais.
Arvydas Stonys
Arvydas Stonys / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kelionės

Magija – tūkstantmečius skaičiuojantis menas. Senovėje burtininkai demonstruodavo triukus valdovams, pirmuosius magus mena dar faraonų laikai... O šiais laikais magiškais pasirodymais galime džiaugtis visi.

Naujame iliuzionistų Manto Wizardo ir Arvydo Stonio fokusų spektaklyje pasakojama istorija apie jauną burtininką, kuris keliauja pas didžiuosius magus. Aplanko senąjį Burtininką, ekscentriškąjį grafą Arvydinį ir galiausiai pats tampa stebukladariu.

Šiame 45 min. pasirodyme dalyvauja skirtingi personažai, demonstruojami klasikiniai ir modernūs triukai, į pasirodymą taip pat įtraukiami žiūrovai, kur jie tampa scenoje vykstančio pasirodymo dalimi.

Arvydas Stonys

Arvydas Stonys netelpa į paprasto, nebylaus klasikinio iliuzionisto rėmus. Jis yra ne tik stebuklų iliuzijų kūrėjas, bet ir žavesio bei geros nuotaikos kūrimo meistras. Kas daro Arvydo pasirodymą išskirtiniu?

Sėkmingos Arvydo karjeros paslaptis – gebėjimas publiką paversti pasirodymo ašimi. Neeilinio talento bendrauti su žiūrovais ir pagarbiai juos įtraukti į iliuzijų spektaklį dėka, Arvydo pasirodymas sukuria puikią nuotaiką, o pasirodymą stebintys žiūrovai tampa ir stebuklus kuriančiais dalyviais. Kiekvieno pasirodymo metu Arvydas moka pakerėti ir pajungti publiką, sukurti šiltą bei paslaptingą renginio atmosferą.

Arvydo Stonio pasirodymas – meistriškai atliekami stulbinantys triukai, sugebėjimas užmegzti kontaktą su kiekviena publika ir atlikėjo charizma, tai yra trys pagrindiniai aukštos klasės iliuzionisto pasirodymo elementai.

Mantas Wizardas

Mantas Wizardas – jaunas ir talentingas iliuzionistas. Savo programa Mantas stebino žiūrovus Austrijoje, Anglijoje, Čekijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Švedijoje, Olandijoje, Latvijoje ir, be abejo, Lietuvoje. Mantas Wizardas yra atstovavęs Lietuvai įvairiuose tarptautiniuose iliuzionistų kongresuose. Dėl kūrybinių idėjų jis konsultuojasi su geriausiais šios srities meistrais pasaulyje.

Mantas Wizardas – laikomas originaliausiu iliuzionistu Lietuvoje. Būtent originalios idėjos ir efektingai atliekami triukai padėjo Mantui ne viename tarptautiniame konkurse tapti laureatu ir garsinti Lietuvos vardą iliuzijos meno srityje. Savo kūrybinėmis idėjomis ir talentu Mantas pelnė ne tik įvairių šalių žiūrovų, bet ir šios srities žinovų pripažinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius