Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį „Roller“ klube – griausmingas IAL gimtadienis

Vilniaus naktiniame klube „Roller“ šį penktadienį bus švenčiamas renginių ir leidybinės organizacijos IAL 5-erių metų gimtadienis. Keliose erdvėje vyks piešinių paroda, gyvai gros profesionalūs muzikantai, rodomos teminės vizualizacijos, iliuzionisto triukai bei, žinoma, šokiai iki paryčių.
Klubas „Roller“
Klubas „Roller“ / „Roller“ nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Būtent kovo 12 dieną lygiai prieš penkis metus būrys entuziastingai nusiteikusių jaunuolių suorganizavo savo pirmąjį renginį. Taip jau įvyko, kad visi norintys vos tilpo, todėl jau kitą dieną nusprendė tęsti muzikinę veiklą, o dar vėliau – ją plėsti bei tobulinti. Pasivadinę „Individual Appearance Label“, jie pradėjo ne tik organizuoti renginius daugelyje Vilniaus klubų, bet ir užsiimti leidyba. Šiuo metų IAL sąskaitoje nei daug nei mažai – per 25-ių suorganizuotų renginių ir 4 išleisti albumai. Ir tai tik pradžia.

IAL koncertų orientacinis muzikos taškas buvo hip-hopas, tačiau jau seniai pastebima, kad renginiuose puikiai pritampa d’n’b, dubstep, reggae, disco ir kiti stiliai.

„Mes nebestatome savęs į jokius rėmus. Gera muzika neprivalo turėti išankstinių nusistatymų. Svarbiausia – pataikyt į nuotaiką“, – kalbėjo vienas iš IAL atstovų Edgaras Pugačiovas.

Tad jau šį penktadienį klube „Roller“ geros nuotaikos tikrai nepritrūks. Vakaro plokšteles suks gerai visiems žinomas DJ Mamania iš grupės G&G Sindikatas bei ragga-jungle ritmais grojantis Babilan. Gyvo garso koncertą pradės reggae atlikėjas Shidlas, hip-hopo grupė „Shiaure“, unikalaus balso savininkė, gerai visiems žinoma Daiva Starinskaitė, taip pat ekscentriškasis Nasty Shit, o vakaro kulminacija taps „Messiah goes mad orchestra“ specialiai šiam renginiui paruošta programa. Viso renginio kokybišku garsu rūpinsis Soundboys.lt komanda.

Savo piešimo darbų grožiu stebins Karishos Chasijevos paroda, taip pat Suckmafinger vizualizacijos, o visą vakaro nuotaiką palaikys iliuzionistas Rytis Skripka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius