Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Velykas – tarptautinio jaunimo choro „Yes Voices“ koncertas šeimai

Velykas galima sutikti kitaip. Ne vien prie sėdint stalo ar ridenant margučius, bet ir su muzika – roko, modernaus folkloro, populiariosios muzikos, šiuolaikinio stiliaus dainomis. Tarptautinis jaunimo choras „Yes! Voices“ pirmąją Velykų dieną vilniečius kviečia užsukti į Rotušę – ten surengs savo Velykinį šeimai skirtą koncertą, praneša organizatoriai.
„Yes! voices“ choras
„Yes! voices“ choras / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Choras

„Yes! Voices“ vadovė suomė Hanne Orrenmaa – choro dirigentė, muzikos kritikė, muzikos ir  dramos pedagogė. Ji vadovauja trims chorams, kurie yra daugkartiniai tarptautinių konkursų nugalėtojai. Įvairiose šalyse veda dramos, improvizacijos, etninės muzikos, kūno perkusijos ir chorinio dainavimo seminarus.

„Velykos išties yra viena iš tų švenčių, kai tradiciškai vykstame pas tėvus, senelius, vaikus, lankome tolimesnius giminaičius. Bet juk nebūtina visąlaik sėdėti prie stalo, tiesa? Tiems, kas šventes sutiks Vilniuje, šis koncertas – be galo graži galimybė ir pabūti kartu su šeima, ir praleisti tą laiką smagiai bei prasmingai. Repertuaras tikrai nustebins: išgirsite ir iki skausmo žinomas dainas, ir neįprastus ausiai muzikos ritmus, susipažinsite su kitų šalių etninės muzikos elementais. Kviečiame ateiti į koncertą su pačiais mažiausiaisiais – įėjimas vaikams iki 5 metų yra nemokamas“, – sakė H.Orrenmaa.

Choro „Yes! Voices“ nariai – jaunimas iš įvairių Europos šalių. Jie kasmet susiburia ir koncertuoja vis kitoje šalyje. Jų vizitas Lietuvoje trunka savaitę – tiek laiko jie repetuoja, keliauja, kuria, o koncertas yra finalinis jų muzikinės stovyklos etapas.

Koncertas vyks kovo 27 dieną, sekmadienį,15. Val. Vilniaus rotušėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius