Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiarieji Nona Grišajeva ir Aleksandras Oleško Vilniuje kalbės apie meilę ir gerumą

Puikūs Rusijos aktoriai, parodijų meistrai Nona Grišajeva ir Aleksandras Oleško į Vilnių atsiveža nuotaikingą miniatiūrų programą. Ryškių, juoką sukelsiančių epizodų renginyje „Su meile visai šeimai“ netruks jau vasario 25-ąją, Vilniaus „Ūkio banko teatro arenoje”. Rusijoje gerbiami ir mylimi aktoriai pasirodymo metu sukurs draugišką atmosferą ir leis Lietuvos gerbėjams tapti jų šou dalimi.
Nona Grišajeva ir Aleksandras Oleško
Nona Grišajeva ir Aleksandras Oleško / Asmeninio archyvo nuotr.

Pilnutėles sales renkantys N.Grišajeva ir A.Oleško atsakys į žiūrovų klausimus, pasakos apie savo darbą kine, teatre ir televizijoje, atliks mėgstamas dainas solo ir duetu. Ypač per šalčius sustingusius juoko raumenis pramankštinti padės šmaikštūs aktorių etiudai, komedijų ištraukos ir artistų užkulisių reikalai, o charizmatiškos vakaro kaltininkų asmenybės įtrauks ir sužavės. Rusijoje aktorių duetas už savo įvairiapusiškumą bei gebėjimą pavergti publiką jau praminti „žmonėmis-orkestrais”.

Televizinio populiarumo nebijo

Kaip žurnale „Grazia“ juokavo A.Oleško, visoje Rusijoje nėra nė vieno žmogaus, kuris nepažintų N.Grišajevos. „Galbūt pasirodysiu nekukli, tačiau manau, kad mano šlovė sąžiningai pelnyta. Nuo pat vaikystės jaučiau, kad taip bus. Aktorystės rinktis neverta, jei nesi tikras, kad būsi pirmas“, – interviu kalbėjo Nona. Ji prisipažino, labai kenčianti dėl to, kad kaskart išeinant į sceną dreba rankos. „Pagalvoju sau – Viešpatie, Nona, tu juk 30 metų ant scenos, kada baigsis tas jaudulys? Bet, kaip pasakė vienas protingas žmogus, jei jaudieniesi, vadinasi, dar yra parako statinėse“, – juokėsi pirmąjį teatro vaidmenį dar vaikystėje atlikusi aktorė.

Kalbinama partnerio A.Oleško, N.Grišajeva teigė visiškai nesisielojanti, kad jos kaip aktorės sugebėjimus žiūrovai pamatė daugiausia televizijoje, o ne kine. „Priešingai, aš tuo džiaugiuosi! Būtent dėl televizijos tapau plačiai žinoma, žmonės mane atpažįsta. Ir režisieriai būtent televizijos dėka dabar man siūlo rimtus vaidmenis“, – sakė Nona. Scenai atsidavusi moteris labiau už darbą myli tik vieną dalyką – savo šeimą. „Vaikai – mano didžiausias gyvenimo pasiekimas. Labai jais didžiuojuosi“, – yra sakiusi aktorė. A.Oleško, nors savo vaikų ir neturi, yra teatro studijos „Ostankino“ vadovas, kur mažuosius moko aktorinio meistriškumo.

N.Grišajeva ir A.Oleško tituluojami vienais geidžiamiausių Rusijos aktorių. Abu jie nusifilmavo dešimtyse filmų, Aleksandras yra populiaraus realybės šou „Šlovės minutė“ vedėjas, o Nona – turi žiūrovų itin mėgstamą asmeninę, specialiai jai sukurtą humoristinę laidą „Nona, davai!“ pirmojo kanalo eteryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius