-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prancūzijoje rengiamas jaunųjų lietuvių menininkų kūrybos pristatymas

Artėjančios Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga ambasada Paryžiuje kartu su Prancūzijos lietuvių jaunimo sąjunga ir lietuvių bendruomene vasario 10-12 dienomis organizuoja projektą „Lietuvių dienos Prancūzijoje“, skirtą pristatyti jaunuosius lietuvių kūrėjus.
Paryžius
Paryžius / Š. Mažeikos BFL nuotr.
Temos: 2 Menas Prancūzija

Pirmąkart organizuojamų „Lietuvių dienų Prancūzijoje“ programoje numatyti koncertai, filmų peržiūros, pristatymai ir diskusijos.

Renginys prasidės koncertu, kuriame savo kūrinius atliks iš Vokietijos atvykusi dainininkė Taurinta su grupe. Programoje taip pat numatyti dainininkių Linos Štalytės ir Dominykos Adomaitytės, pianisto Alberto Navicko ir Viktorijos Gečytės džiazo kvarteto pasirodymai.

Vasario 11 diena bus skirta lietuviškam kinui. Planuojamas jaunosios kartos kino režisieriaus Romo Zabarausko filmo „Porno melodrama“ pristatymas.

Taip pat bus pristatytas projektas „Misija Sibiras“. Projekto dalyvė Indrė Reiponaitė pasidalins savo įspūdžiais iš  ekspedicijos į Kazachstaną.

Vasario 12-ąją Švento Augustino bažnyčioje bus laikomos mišios lietuvių kalba. Su valstybės atkūrimo švente bendruomenę sveikins Lietuvos ambasadorė Prancūzijoje Jolanta Balčiūnienė. Bus surengti vokalinės grupės „Zazouira“, Indrės Liepuoniūtės ir Rūtos Jozėnaitės dueto pasirodymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius