Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramazzotti į Lietuvą atsiveš kylančią lotynų muzikos žvaigždę

Po ketverių metų pertraukos į pasaulines gastroles susiruošęs Eros Ramazzotti balandžio 6 dieną koncertuos Vilniuje. Italų muzikos superžvaigždė į Lietuvą atvyks kartu su sparčiai populiarėjančiu atlikėju iš tolimosios Angolos – Yuri da Cunha. Naujuoju lotynų muzikos atradimu vadinamas dainininkas kartu su Eros Ramazzotti gros viso turo Europoje metu.
Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Muzika

Bilietus į balandžio 6 d. „Siemens arenoje“ Vilniuje vyksiantį vienintelį Eros Ramazzotti koncertą galima įsigyti visose „Tiketa“ kasose ir internetu.

Iš Angolos kilusį dainininką koncertuoti kartu pasikvietė pats Eros Ramazzotti, kurį sužavėjo jaunojo atlikėjo profesionalumas ir energija. Šiemet debiutinį albumą išleidęs Yuri da Cunha yra vienas iš ryškiausių lotynų muzikos atradimų. Dainininkas savo kūryboje originaliai derina egzotiškas Afrikos, Lotynų Amerikos melodijas ir šiuolaikinės muzikos ritmus. Portugalų kalba dainuojantis Yuri da Cunha sparčiai populiarėja Brazilijoje ir kitose Pietų Amerikos šalyse.

Balandžio 6 dieną Vilniuje koncertuosiantis Eros Ramazzotti pristatys naujausią savo albumą „Ali e Radici“. Keletą metų garsiausiose pasaulio studijose kurtas įrašas yra vienas iš brandžiausių Eros Ramazzotti darbų, pasiekęs perkamiausių albumų sąrašų viršūnes Argentinoje, Ispanijoje, Graikijoje, Šveicarijoje ir kitose šalyse. Italijoje albumas per rekordiškai trumpą laiką buvo parduotas didesniu nei 350 tūkst. tiražu. Už šį pasiekimą Eros Ramazzotti įteiktas prestižinis „Wind Award“ apdovanojimas, vadinamas itališkuoju muzikos „Oskaru“.

Ilgiau nei 25 metus muzikuojantis Eros Ramazzotti yra vienas garsiausių atlikėjų pasaulyje. Dainininkas yra išleidęs 14 studijinių albumų ir rinkinių, kuriuos pasaulyje įsigijo per 50 milijonų muzikos mylėtojų. Sukūręs kelias dešimtis populiariosios muzikos klasika pripažintų hitų, Eros Ramazzotti yra bendradarbiavęs su pirmo ryškumo žvaigždėmis Cher, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Carlos Santana, Tina Turner, Luciano Pavarotti ir daugeliu kitų.

Vienintelį visame pasaulyje populiaraus dainininko Eros Ramazzotti koncertą Lietuvoje organizuoja Rytų ir Vidurio Europoje pirmaujanti koncertinė agentūra „Makroconcert“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius