Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ramybės galerijoje“ – fotokelionė po Meksiką

Palangoje, „Ramybės galerijoje“, spalio 22 d., 15 val., duris atvers fotografijų paroda apie Meksiką. Iki lapkričio 17 dienos veiksiančioje parodoje „Meksikos skonis” palangiškių ir miesto svečių lauks ne tik įspūdingos nuotraukos, bet ir nuostabi Meksikos nuotaika.
Iš ciklo „Meksikos skonis“ (2007-2010).
Iš ciklo „Meksikos skonis“ (2007-2010). / Teodoro Biliūno ir Martyno Vilčinsko nuotr.

Parodos autoriai – ne kartą po Meksiką keliavę fotografai Teodoras Biliūnas ir Martynas Vilčinskas. „Meksika dažnai tapatinasi su šiluma, saulės šviesa ir maloniais potyriais. Norime nors dalelę tos emocijos perduoti parodos lankytojams. Viliamės sušildyti jų širdis, praplėsti akiratį, leisti pasvajoti apie kažką malonesnio, nusišypsoti – tiesiog gerai pasijusti. Už ačiū. Už tai, kad nepraėjo pro šalį ir užsuko“, – teigia fotografijų autoriai T.Biliūnas ir M.Vilčinskas.

Neįpareigojanti, bet nustebinanti. Netikėta ir paliekanti įspūdį. Tai – ne aukštojo meno paroda, bet kiekvienam skirtas reginys. Lankytojai galės ne tik apžiūrėti ekspoziciją, bet ir kitų teismui iškabinti savo nuotraukas. Tam bus įrengtas specialus stendas, o įspūdingiausios nuotraukos autoriui žadama netikėta dovana. Atidarymo metu autoriai svečius vaišins meksikietišku alumi „Corona Extra“. Paroda jau aplankė Kauną ir Vilnių, Palangoje ji viešės iki lapkričio vidurio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius