Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rašytoja Eglė Zakaraitė: „Aš savo laimės receptą kuriu iki šiol“

Eglė Zakaraitė, harmoningo gyvenimo lektorė, išleido antrąją „Kaip tapti dama“ knygos dalį. Romanuose gvildenama moters tapatybės tema, santykis su vyrais bei šiuolaikinės moters dvasinis tobulėjimas. Autorė sako, kad svarbiausia šiuolaikinei moteriai išmokti nemeluoti sau ir pripažinti savo klaidas, suklydus – nenustoti kovoti už savo laimę.
Eglė Zakaraitė
Eglė Zakaraitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Antrojoje knygos dalyje Marinos vyras Edgaras pabunda iš komos iškart po Kalėdų, tačiau ne toks, kaip prieš užmigdamas. Neprarasdama tikėjimo ir vilties ji tikisi geriausio, todėl sprendžia vyro paliktas finansines problemas. Gyvenimas pasikeičia, kai ji susipažįsta su advokatu Damjanu, verslininku Benu bei sutinka seną savo vaikystės draugą Paulių.

Knygos „Kaip tapti dama“ autorė Eglė Zakaraitė yra sakiusi, kad pirmoje knygoje ieškojo universalaus laimės recepto, tačiau dabar, kai antroji knygos dalis jau yra pasiekiama skaitytojoms, rašytoja sako: „Supratau, kad laimės recepto, kuri galėtų naudoti visi nėra; kiekvienas jį turi susikurti savo; aš savo laimės receptą iki šiol kuriu.“

Sausio 19 dieną (ketvirtadienį), 19 val. knygyne VAGA (PLC „Mega“, Kaune) ir sausio 26 dieną (ketvirtadienį), 19 val. knygyne VAGA (PPC „Ozas“, Vilnius) kviečiame į Eglės Zakaraitės antrosios knygos „Kaip tapti dama“ pristatymą. Renginys nemokamas.

Daugiau informacijos – ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius