-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reklamos mėgėjai užtvindė kino teatrus (nuotraukos)

Trečiadienio vakarą Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir Šiauliuose į kino teatrus pažiūrėti geriausių pasaulio reklamų rinkosi reklamų gerbėjai ir kritikai.
Vilniuje kino salės buvo pilnutėlės
Pilna salė per reklamų peržiūrą / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Didžiausio ažiotažo sulaukė peržiūros Vilniuje – likus kelioms dienoms iki renginio į net 5 sales ir balkoną, kur vyko peržiūra, neliko nė vieno bilieto. Prieš renginį kino teatras „Forum Cinemas Vingis“ buvo sausakimšas žmonių, o pilnutėlėje automobilių stovėjimo aikštelėje atvažiavusieji desperatiškai ieškojo laisvų vietų. Ne vienas peržiūros dalyvis automobilį metė kur kas toliau nuo kino teatro ir skubėjo į seansą pėsčiomis.

„Labai džiaugiamės, kad toks dalykas kaip reklama, kurį per televiziją neretai praleidžiame perjungę kanalą, domina žmones. Susidomėjimas didelis turbūt dėl to, kad eidami į šią peržiūrą visi žino, jog tai nebus eilinių reklamų seansas. Daugelis supranta, kad šios reklamos yra reklamos elitas. Jos – geriausia, kūrybiškiausia ir kokybiškiausia, kas buvo sukurta per praėjusius metus“, – renginio sėkme džiaugėsi festivalio „Kanų liūtai“ atstovo Lietuvoje „15 min“ rinkodaros vadovas Arnoldas Rogoznyj.

Šių metų „Kanų liūtų“ reklamos festivaliui buvo pateikta beveik 23 tūkstančiai darbų iš 86 valstybių. Darbų nugalėtojų peržiūra kasmet sutraukia ne tik Lietuvos reklamos rinkos specialistus ir reklama besidominčius, bet ir įkvėpimo bei kūrybiškumo kasdienybėje ieškančius žmones.

Trečiadienio vakarą pirmieji geriausias metų reklamas pamatė ypatingieji kino teatro „Pasaka“ svečiai.

Apie „Kanų liūtus“

Tarptautinis „Kanų liūtų“ („Cannes Lions“) reklamos festivalis – didžiausias pasaulyje šio žanro renginys, kuriame pripažinti reklamos lyderiai ir reklamos guru kaunasi tiek tarpusavyje, tiek su talentingais naujokais. Kasmet Viduržemio jūros pakrantėje, Kanuose, susirenka daugiau kaip dešimt tūkstančių reklamos kūrėjų, jos užsakovų, rinkodaros bei žiniasklaidos atstovų iš beveik šimto pasaulio šalių. Festivalio metu apdovanojami spaudos, TV, radijo, lauko, pardavimų skatinimo, žiniasklaidos planavimo, ryšių su visuomene, savireklamos projektai. Laimėtojai gauna aukso, sidabro, bronzos ir „Grand Prix“ apdovanojimus bei prestižinius „Liūto trofėjus“.

Keletas šių metų geriausiųjų: 

VIDEO: Milk - Freestyler
 

 
 

 
 


 

VIDEO: eBay: Civil War

 

Nespėjusiems pasimėgauti reklamomis Vilniuje – Forum Cinemas Vingis ketvirtadienį, lapkričio 19-ąją įvyks du papildomi seansai 19 val. ir 21.30 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius