-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sakramento erdvėje – koncertas mirštančiųjų norus pildantiems Kauno hospiso namams paremti

Rugsėjo 11 dieną 19 valandą Švc. Sakramento bažnyčioje įvyks labdaros koncertas Kauno hospiso namams paremti. Renginyje dalyvaus Kauno krikščioniškasis kamerinis choras „Geroji Naujiena“ (dirigentas Nerijus Šatinskas), styginių ansamblis, šiuolaikinės krikščioniškos muzikos atlikėjai – Gabrielė Gvazdikaitė ir grupė, Monika Balčikonytė, Paulius Berūkštis, Viktorija Miškinytė ir Tadas Daujotas. 
Sakramento bažnyčia
Sakramento bažnyčia / Kasvyksta.lt/ R.Tenio nuotr.

Kaip skelbiama VšĮ "Prabudimo orkestro" pranešime spaudai, šių metų pavasarį Kauno senamiestyje Švc. Sakramento bažnyčios patalpose duris atvėrusi Sakramento kultūrinė erdvė džiugina miesto gyventojus ir svečius įdomiais renginiais. Rugsėjo 11 dienos vakaras bus visiškai kitoks, nes į tuomet rengiamą renginį atvyks ne tik daugybė įvairaus amžiaus bei skirtingų profesijų žiūrovų, bet ir Kauno hospiso namų prižiūrimi pacientai.

Tai ypatinga, bet tuo pačiu labai trapi visuomenės dalis. Dažnai tokie žmonės gali jaustis užmiršti ir atstumti, todėl jiems reikia meilės, rūpesčio ir vilties. Būtent tai jiems ir suteikia Kauno hospiso namų darbuotojai bei savanoriai. Deja, šiuo metu įstaiga išgyvena ne patį lengviausią finansinį laikotarpį, todėl šiuolaikinės krikščioniškos muzikos atlikėjus atstovaujanti VšĮ „Prabudimo orkestras“ kviečia Kauno gyventojus ir miesto svečius nebūti abejingiems ir atvykti į labdaros koncertą.

„Mes, krikščionys, negalime pro pirštus žiūrėti į savo miesto socialines problemas. Niekada negali žinoti, ar kada nors su mūsų artimaisiais arba su mumis pačiais neatsitiks panašiai, kaip su šiais Kauno hospiso namų prižiūrimais pacientais. O kas pasirūpins jais, jeigu ši įstaiga rytoj užsidarys?

Kalno pamoksle Jėzus pasakė, kad palaiminti yra gailestingieji, nes jie susilauks gailestingumo. Iš tiesų su žmonėmis mes turime elgtis taip, kaip norėtume, kad kiti elgtųsi su mumis. Todėl šiandien, jeigu galime parodyti gailestingumą bei paremti didelį socialinį darbą darančius Kauno hospiso namus, taip ir padarykime“, - savo mintimis dalinosi VšĮ „Prabudimo orkestras“ direktorius, XFM radijo laidos „Iš mirties į gyvenimą“ vedėjas Tadas Daujotas.

Labdaros koncertas Kauno hospiso namams paremti įvyks rugsėjo 11 dieną 19 valandą erdvėje Sakramentas (Vilniaus g. 31, Kaunas).

Nemokamo renginio metu žiūrovai galės pasiklausyti iš širdies į širdį atliekamos muzikos ir iš arčiau susipažinti su Kauno hospiso namų veikla. Labdaros koncerto metu bus renkamos aukos, kurios bus skirtos Kauno hospiso namams paremti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius