Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalia teatro išdygo auksinis „Anties“ Zuikis

Automobilių vairuotojų ir praeivių žvilgsnius Vilniaus centre nuo šio savaitgalio traukia netikėtai atsiradęs auksinis Zuikis. Grupės „Antis“ architektai-muzikantai sukūrė ir šalia Lietuvos rusų dramos teatro J. Basanavičiaus gatvėje pastatė trijų metrų aukščio Zuikio Pleibojaus statulą.
„Zuikio Pleibojaus“ spektaklius grupė „Antis“ reklamuoja zuikio statula
„Zuikio Pleibojaus“ spektaklius grupė „Antis“ reklamuoja zuikio statula / M.P.3. nuotr.
Temos: 1 Skulptūra

Jau šį penktadienį grupė „Antis“ sugrįžta į Lietuvos rusų dramos teatro sceną, kurioje demonstruos savo didelio pasisekimo sulaukusios muzikinės utopijos „Zuikis Pleibojus“ naujus spektaklius. Vasario 12-16 dienomis įvyks iš viso penki spektakliai, kuriuose vėl bus panaudotas erdvinis garsas.

Į vasario 12 dienos spektaklį „Tiketos“ kasose pateikę pažymėjimą studentai galės įsigyti bilietus su 25 proc. nuolaida. Vasario 14 dieną „Antis“ laimingiesiems žiūrovams nuo savęs įteiks Valentino dienos prizus. Vasario 16 dieną žiūrėti spektaklį muzikantai pakvies ir Lietuvos politikus.

Savaitgalį Vilniaus centre išaugęs auksinis Zuikis yra ne pirmoji pastaraisiais metais „Anties“ sukurta statula – prieš pusantrų metų grupė buvo sukūrusi Kiaušingalvio paminklą, kurį demonstravo festivalyje „Be2gether“, sostinės Katedros aikštėje savo koncerto metu, o pernai švęsdami Užgavėnes Kiaušingalvį sudegino vietoj Morės.

Kviečianti pažiūrėti naujus „Zuikio Pleibojaus“ spektaklius grupė „Antis“ šiais metais jau spėjo muzikos gerbėjus nustebinti prieš kelias savaites išleisdama savo muzikinės utopijos dainų vinilo plokštelę, kurioje įspausti ir radijo stotyse nuskambėję naujausi grupės kūriniai „Aš pasitaisysiu“ ir „Sparnai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius