Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Saulėtųjų naktų“ scenoje – Keistuolių teatro aktorius ir dainininkas Andrius Kaniava

Rugpjūčio 21 – 24 dienomis „Saulėtųjų naktų“ festivalio dalyviai ir vėl pasiners į muzikos sūkurį ir linksmas pramogas. Jau septintąjį kartą organizuojamas nekomercinis muzikos, meno ir neformalios veiklos festivalis šiemet žada dar daugiau įspūdžių. Kaip ir visada, festivalio dalyviu net 3 dienas džiugins koncertai bei kūrybinės dirbtuvės. Pirmą kartą festivalio istorijoje ant scenos užlips ir gerai Lietuvos publikai žinomas talentingas aktorius bei dainų ir tekstų kūrėjas Andrius Kaniava.
Andrius Kaniava
Andrius Kaniava / Festivalio "Saulėtosios naktys" festivalio organizatorių nuotrauka

Gimęs Kaune, įgijęs žinių Vilniuje, Andrius pradėjo aktoriaus karjerą. Kaip teigia pats Andrius, būdamas Marijampolės dramos teatre, iš neturėjimo ką veikti jis pradėjo kurti pirmąsias dainas. Tačiau daugumai šis žmogus asocijuojasi būtent su Keistuolių teatru, kur jis dirba nuo 1990 metų ir kur mes galime mėgautis jo pasirodymais bei režisūros darbais iki šių dienų.

Andrių Kaniavą auditorija pažįsta iš nuoširdžių dainų, kurių tekstai randa kelią į kiekvieno klausytojo širdį. Užburianti, paprasta lietuviška Andriaus muzika jau tapo jaukių vasaros festivalių atributu. Šis atlikėjas per savo dainas su melomanais dalinasi ne tik kūryba, bet ir išgyvenimais, mintimis.

Organizatoriai praneša, kad Andrių Kaniavą ant scenos dalyviai išvys antrąją festivalio dieną – rugpjūčio 22 d., penktadienį.

Viename interviu Andrius teigė, jog menas yra socialus, tad jis turi paliesti žmones. Tai savotiškai parodo šio bardo poziciją apie meną ir kaip jis, būdamas dainininko amplua, sugeba palaikyti ryši su klausytojais.

Organizatoriai praneša, kad Andrių Kaniavą ant scenos dalyviai išvys antrąją festivalio dieną – rugpjūčio 22 d., penktadienį. Penktadienio vakaro koncerte savo pasirodymus surengs ir grupė Pilnatys, Artūras Dubaka, Eglė Ancevičiūtė, Clotilde Solange Morhaim ir Martin Wall, Michailas Denisenko su grupe, No Intro, Music Inwallwed.

Festivalis „Saulėtosios naktys“ jau ne pirmus metus kviečia atlikėjus ir menininkus interakcijai su publika. Tad nekantriai laukiame Andriaus Kaniavos pasirodymo jaukioje festivalio aplinkoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius