Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio devizas – nepasiduokite panikai

Vakar saulė dangų nušvietė skaisčiai oranžiniais spinduliais, nors ir trumpam, bet buvo gražu. Negaliu nesišypsoti matydama, kad tie, kurie nepasidavė panikai dėl sklandančių ligų, gyvena dar linksmiau, o nuo pat penktadienio kiekvieno žūtbūtinis tikslas turėtų būti kuo geriau praleisti laiką. Juk savaitgalis.
Paaugliai su džinsais
Šeštadienį „Café de Paris“ visi norintys galės savo nunešiotus senus džinsus paversti tikru mados stebuklu. / Organizatorių nuotr.

Galbūt poeziją mėgsta ne kiekvienas, tačiau jei ją skaito indėnai, tai gali tapti išties neįtikėtinu reginiu. Juolab, kad šiandien Vilniaus Mokytojų namų svetainėje pasitaikys unikali proga išgirsti Vilniuje besilankančių Navaho ir Tohomo O‘odham genčių jaunųjų poetų grupę iš JAV Santa Fe indėnų mokyklos. Keturi 16–18 metų amžiaus poetai skaitys eiles ir atliks dainas. Argi rasi geresnę progą išgirsti kalbant tikrus indėnus?

Kada – penktadienį 18 val. Kiek – nemokamai

Skambės juokas

Nieko negali būti linksmiau už prasidedantį kino komedijų festivalį! Šįvakar kino centre „Forum Cinemas Vingis“ žiūrovus pasitiks rokenroliška komedija „Pagaminta Vengrijoje“, kuri papasakos apie paauglį, kuris svajonių gyvenimą Amerikoje turėjo iškeisti į tarybinę Vengriją. Tikras smagumėlis! Tiesa, festivalis Vilniuje vyks iki gruodžio 3 d. 

Kada – penktadienį 19 val. Kiek – 14 Lt.

Ir džiazas

Šįvakar Jus kviečia dar vienas Džiazo klubo koncertas „Mulen ruže“. Džiazo garsais žavės „Dainius Pulauskas Group“. Kolektyvo išskirtinis bruožas yra tas, kad jie groja tik paties D.Pulausko kurtas kompozicijas. Šiemet muzikantai net yra pakviesti dalyvauti į „Penang jazz festival“ Malaizijoje. Rimta.

Kada – penktadienį 20 val. Kiek – 20 Lt.

Atnaujink džinsus

Šį šeštadienį jaukioje kavinukėje „Café de Paris“ visi norintys galės savo nunešiotus senus džinsus paversti tikru mados stebuklu. Čia vyks „Pimp my jeans“ mados renginys, kurio metu visi norintys galės atnešti savo džinsus, o profesionalių menininkų komanda suteiks jiems naują išvaizdą. Atėjusieji galės rinktis skirtingus menininkų siūlomus dekoravimo būdus nuo balinimo iki dekonstrukcijos ar piešinių.

Džinsus galima atnešti nuo 11 iki 19 val., o vakare vyks patobulintų džinsų kolekcijos pristatymas ir  džinsinės muzikos vakarėlis. Kur kas maloniau nei ieškotis naujų džinsų parduotuvėje!

Kada – šeštadienį nuo 11 iki 19 val. Kiek – nemokamai.

O jei svarstysite, kam ir kur pademonstruoti naują apdarą, galite skubėti šokti salsos. Klube „Tarantino“ kaip tik gimtadienį švęs šokių mokykla „SalsaSisters“.

Kada – šeštadienį nuo 22 val. Kiek – nemokamai.

Šventinis šurmulys

Sekmadienį miegaliams nepasisekė – jie turės budintis anksčiau, nes Rotušėje šurmuliuos jau 7-oji tarptautinė Kalėdų labdaros mugė. O joje – daiktų daiktelių: skanėstų, žaisliukų, rankų darbo ir iš tolimų kraštų atgabentų suvenyrų. Šventės metu surinkti pinigai atiteks neįgaliųjų globos įstaigoms ir paramos centrams. Apsilankiusiųjų mugėje laukia Kalėdų muzikos koncertas ir tikras Kalėdų senelis su savo sutuoktine, kuri linksmins lankytojus Kalėdų giesmėmis.

Organizatorių nuotr./Saulius Petreikis ir Domantas Razauskas (dešinėje).
Saulius Petreikis ir Domantas Razauskas

Kada – sekmadienį nuo 11 val. Kiek – auka 2 Lt.

Nepamirškite, kad sekmadienį prie prekybos centro „Gedimino 9“ 12–16 val. vyks „Kalėdinis Blusturgis“, o papietavę, jei dar liks jėgų, būtinai užsukite į teatrą „Lėlė“, kur Jūsų lauks šiltas ir jaukus bardų koncertas „Paskutiniai rudens akordai“. Čia muzikuos Sauliaus Mykolaičio premijos laureatai, jauni ir jau žinomi bardai.

Kada – sekmadienį 18 val. Kiek – 11 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius