Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: Blogio – nė kvapo

Kadangi aplink padidėjo čiaudinčiųjų ir kosinčiųjų skaičius, skubu jus raginti gerti daug arbatos su citrina ir medum bei vyniotis šiltesnį šaliką. Tegu žadami šalti orai nebaugina, juk svarbu, kad nebūtų taip blogai, jog jūsų receptoriai pamirštų visus kvapus. Juk be įprastų savaitgalio gardumynų, šįsyk pirmąsyk galite išmėginti „uostomąją“ parodą.
Rožės.
Rožės. / KU Botanikos sodo nuotr.

Kiekvienas save gerbiantis ekstremalas jau girdėjo, kad šįvakar vyks kaip visuomet įspūdingos vasaros palydėtuvės ir snieguoto žiemos sezono sutiktuvės. „Tamstoje“ vyksiančiame „Extreme SnowZone Party“ nutrūktgalvius vėjo, saulės, vandens  ir sniego mylėtojus bei jų bičiulius džiugins „Brassbastardz Synthezatorium“ muzikantai, „The Burns“ ir Tomas Boo. Nepraleiskite sniego kvietimo ritualo!

Kada – penktadienį, 21 val. Kiek – 20 Lt.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Koncerto akimirka
E.Dragūnas

Vėl gimtadienis

Informacija keleiviams, norintiems vykti – šįvakar „Ūkio banko“ teatro arenoje vyks naujo „Sel“ albumo pristatymas. Be to, grupė švęs savo 18-ąjį gimtadienį! Pilnametystę privaloma deramai sutikti ir visi yra kviečiami. „Sel“ žada šviežią muziką ir lazerių šou.

Kada – penktadienį, 22 val. Kiek – 80 Lt.

Gimtadienis-linksmadienis šįsyk pasibeldė į klubo „Woo“ duris. Svei-ki-nu! Visuomet galantiški klubo vyrai šventės proga prie pulto leis tik merginas, o patys, matyt, suksis šokių aikštelėje iki paryčių. Net aštuonios dailios damos parodys, kaip reikia pramogauti, trys iš jų atvyksta iš Maskvos.

Kada – šeštadienį, 22 val. Kiek – 15 Lt.

Išskirtinumai

Pasiruoškite muzikiniam maratonui! Šeštadienį Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje įvyks XIV Lietuvos muzikų šventė – koncertas-maratonas „Didysis muzikų paradas 2010“. Dėl unikalios trukmės į Lietuvos Guinnesso rekordų knygą įtrauktas renginys šiemet tarsi spalvingas muzikinis kaleidoskopas parodys daugiau kaip 400 šventės dalyvių. Į sceną lips įvairių žanrų orkestrai, chorai, ansambliai, solistai... Bus daug muzikos.

Kada – šeštadienį, 12 val. Kiek – 12, 17 Lt.

A.Robinson nuotr./Guy Davisas
Guy Davisas

Bliuzo mėgėjai vienykitės! Tiksliau, drauge eikite į rytoj Radisson Blu Hotel Lietuva, Konstitucijos pr. 20 vyksiantį Guy Daviso ir Professor „Louie“ dueto koncertą. Iš JAV didžiojo obuolio, Niujorko, atvykusių muzikantų pasirodymas taps malonia savaitgalio staigmena, pripildyta beribės meilės muzikai. G.Davis scenoje lūpine armonikėlė ir gitara, o Professor „Louie“ klavišiniais ir akordeonu pasakos bliuzo istoriją, papildydami ją išskirtiniu vokalu.

Kada – šeštadienį, 19 val. Kiek – 33–83 Lt.

Ar esate kada girdėję apie olfaktorinio meno parodas? Tuomet lietuviškai – Uostomoji kvapų meno paroda. Tokią nuo šeštadienio vakaro bus galima išvysti Kostiumo dizaino katedros galerijoje (Maironio g. 3). Parodą sudaro vienuolika kvapų, kurie susijungia į rožių sodą. Leiskite nosiai pajusti, kaip išsisklaidžius ryto rūkui kvepia rasotos rožės.

Paroda veiks iki lapkričio 26 d. Darbo laikas: 12–19 val.

Koncertų asorti

Citrininio džiaugsmo – „Lemon joy“ – koncertą šiandien rengia klubas „Brodvėjus“. Seniai girdėta grupė atėjusiems gerbėjams ketina pristatyti savo naująsias dainas.

Kada – penktadienį, 20.30 val. Kiek – 18 Lt.

Mėgstate atrasti jaunus talentus? Šįvakar Kongresų rūmų salėje vyks jau trečiasis „Jaunųjų talentų galerijos“ koncertų ciklo koncertas. Jo svečiai – solistai iš Latvijos broliai saksofonininkas Oskaras ir pianistas Raimondas Petrauskiai, jau spėję sužavėti ne vienos šalies klausytojus. Koncertą diriguos Latvijos nacionalinės operos dirigentas Martinas Ozolinas.

Kada – penktadienį, 19 val. Kiek – 22–72 Lt.

Akivaizdu, kad koncertų rengėjai pamėgo muzikinius maratonus – dar vienas jų laukia sekmadienį. Šv.Kotrynos bažnyčioje koncerte „Vien tik Šopenas..,“, skirtame 200-osioms Frederico Chopino gimimo metinėms paminėti, gražiausius jo kūrinius atliks Lietuvos muzikos mokyklų auklėtiniai – net 25 jaunieji talentai.

Kada – sekmadienį, 13 val. Kiek – nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius