Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: įsimylėjusiems

Leiskite būti ilganose ir pasiteirauti, ką veiksite per Meilės dieną? Mudu su princu nusprendėme, kad ją švenčiame kone kiekvieną savaitgalį, tad, kaip įprasta, keliausim į trasą, šoksim, valgysim vėlyvus pusryčius, slampinėsim senamiesčio gatvėmis ir lauksim pavasario. Keliausite kartu?
Dainininkas Mantas
Dainininkas Mantas / Organizatorių nuotr.

Mylintis Mantas

Iškart einu prie reikalo ir Meilės dienai turiu pirmąjį pasiūlymą. Taigi taigi, rytoj vakare traukiam į „Gravity“. Čia koncertuos charizmatiškasis Mantas. Populiarusis dainininkas į klubą būtinai užsukti kviečia visus, kurie pasiilgo gyvo balso, gitarų ir būgnų.

Antrą kartą „Gravity“ pasirodysiančiam Mantui (pirmasis jo koncertas praėjusią vasarą susilaukė didžiulio pasisekimo) senas ir naujas dainas atlikti gyvai padės gyvai grojanti grupė. Už klavišinių stos populiarusis Mario Basanovas. Būgnus muš ir gitara gros daugeliui Lietuvoje grupių talkinantys muzikantai – Vytis ir Domas. Prieš ir po koncerto scenoje gros komandos „Flaxen Beats“ narys DJ Carl Keen.

Metų naujokai

Beveik metus trukusios geriausių naujokų paieškos baigėsi. „Pravda naujokų“ apdovanojimai bus išdalinti jau šįvakar gyvos muzikos klube „Tamsta“, kuriame pasirodys per metus paūgėję ir jau nemažai pasiekę geriausi metų naujokai.

Ceremonijai ruošiami ne tik prizai, bet ir išskirtiniai muzikiniai pasirodymai. Ant scenos lips „Freak on floor“, „Sweetsalt“, „Suicide DJs“, GON, „The Breezebloxxx“.

Apdovanojimų metu bus pristatytas ir pirmasis muzikinis naujokų rinkinys, kuriame tilpo net 16 geriausių šių metų naujų dainų.

Taigi renkamės lygiai 21 valandą.

Tautų draugystė

„Vasario 14-ąją, kai visa Lenkija švęs Valentino dieną, į Vilnių plūs delegatai iš užsienio pagroti už Tautų draugystę“, – taip savo šeštadieninį renginį klube „WOO“ pristato bičiuliai iš darbo žmonių susivienijimo Mondayjazz.

Tikėjausi, kad vaikinai Meilės dienos proga nustebins, tačiau negalvojau, kad ta proga surengs tarptautinį sąskrydį, o jo proga užsakys toną geros muzikos. Niam.

Taigi pagrindiniu renginio svečiu vadinsime gyvai elektroninę muziką atliekantį čilietį Flako.
Dar vienas vakarėlio, kuriame bus suteikta gera proga susibičiuliauti su svečiomis tautomis, dalyvis – Evermean iš Rytų Londono.

„Meilės dieną rengiamą Mondayjazz LIVE! vakarėlį nutarėme skirti nostalgiškai tautų draugystės temai, norėdami savo gimtąjį Vilnių pristatyti kaip multikultūrinį ir tolerantišką miestą,“ – sako Mondayjazz kūrėjai. Man belieka tik palinkčioti galvą ir ruoštis rytojui.

Čekiški filmai

Na, o jei esate kinomanas ir meilę suprantate tik kino kalba – savaitgalį varom į „Skalviją“ ir joje vykstantį „Čekų filmų festivalį“.

Žiūrovai galės išvysti tris Lietuvoje dar nerodytus Čekijoje garsių režisierių filmus, tarp kurių geriausias 2002-ųjų filmas „Medinukas“, daug simpatijų susilaukęs „Vaclavas“ ir romantinė drama „Lopinėlis dangaus“. Ką manot?

Dainos įsimylėjusiems

Mylintis žmogus neklysdamas nujaučia, kokios staigmenos norėtų jo aistringų žvilgsnių, komplimentų ir minčių adresatas... Jeigu širdis jums kužda, kad Šv. Valentino dienos proga mielasis arba mieloji norėtų jausmingų muzikos garsų, nedvejodami suteikite sau ir savo švelnaus prisirišimo objektui romantiško klausymosi malonumą – šeštadienį Šv. Kotrynos bažnyčioje kaip tik jums koncertuos Jeronimas Milius su grupe „4tango“.

Svaiginančios dainos perkels jus į kitus pasaulius – Jeronimas kamerinėje salėje drauge su tango ansambliu turėtų sukurti išties nekasdienišką skambesį, ir nepriklausomai nuo to, ar gausite šį koncertą dovanų, ar nuspręsite apsilankyti jame patys, ši programa žada stiprių potyrių.

Koncerto pradžia 18 valandą. Nesijaudinkite, jei ateisite vienas, gal būtent į šį koncertą įsigysite laimingą bilietą šalia žavios nepažįstamosios ar nepažįstamojo...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius