Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: kaip gydytis nuo ilgesio

Labas. Jau keletą dienų vaikštau kaip nesava. Viskas dėl to nepamatuojamo ilgesio, kurį jaučiu savyje. Nežinau kaip tai nutiko, bet ilgiuosi vieno nepažįstamo žmogaus. Ir kartais man atrodo, kad iš to ilgesio galėtų gimti gražiausios pasaulyje dainos. Tik ar jis jas išgirs?
Savaitgalio kodas: kaip gydytis nuo ilgesio?
Savaitgalio kodas: kaip gydytis nuo ilgesio? / Organizatorių nuotr.

Kaip ten bebūtų, visai nenoriu jūsų liūdinti savo melancholiškais svaičiojimais. Žmonės kalba, kad geriausias vaistas nuo tokių ligų - turiningas laisvalaikis. Negaliu nesutikt. Daug plačiau šypsausi, kai lėtai tipenu miesto gatvėmis ir skersgatviais. O Vilniau, koks tu galingas! Taigi, mieli mano, varom į trasą. Viskas bus tik geriau (banalu, bet labai teisinga).

Šiek tiek šiuolaikinio meno

Atleiskite man, jei tai, ką siūlysiu jums bus per sunku ankstyvam penktadienio vakarui, tačiau mėgstu dalintis gerais dalykais. Šiuolaikinio meno galerijos „Tulips & Roses“ kvietimai į parodų atidarymus ir yra tie geri dalykai. Naujausia paroda duris atvers jau šįvakar. „Tautologija yra
kliūtis“ – štai taip jis vadinsis. Užėję į mažytę Gaono gatvelės galeriją išvysite tokių menininkų kaip Boriso Achouro, Michalo Budny, Etienne Chambaudo, Alexo Cecchetti, Phillippe Fernandezo, Liamo Gillicko, Bruno Serralongue, Kazio Varnelio darbus. Nepatingėkit, paganykit akis. Gali būti, kad pasimatysim.

Kada – 19 val. Kiek – nemokamai.

Už turtą ir prabangą

Už turtą ir prabangą mes kovosime šiąnakt klube „Gravity“, o kartu su mumis ginklus ims kultiniai „Nesakyk Mamai“. Vakarėlio vertybės kvies jus šokti imituojant prabangius judesius, dėvėti įžūliai besilupančią bižuteriją ir atsiklijavusius prekės ženklus. Vakarėlyje transformerius iš auksinių kompaktinių plokštelių lankstys Manfredas, Kym Wild ir Miss America. Jie tikino, kad bus gerai.
„Vakarėlis bus nusagstytas prabangos imitacijomis. Šokėjus raginame
atsinešti kuo daugiau auksinių dalykų“, – kvietė Kym Wild.

Kada – nuo 22 val. Kiek – 20-40 Lt.

Roko!

Labai juokinga. Aš tikrai neklausau sakralinės muzikos. Tačiau šįryt pabudusi supratau, kad į Sereikiškių parką nueisiu. Šįvakar jį drebins krikščioniško roko festivalis „Sielos“. Ant scenos lips tokie atlikėjai kaip „Quest Rising“, Angelė Joknytė, Rasa „Pienė“, Juras Grincevičius, Arnoldas
Jalianiauskas. Taip pat svečiuosi viena populiariausių Suomijos krikščioniškojo roko atlikėjų Nina Astrom su grupe. Drauge su mūsų šalies garsiais džiazo muzikantais gros grupės „Crispin“ įkūrėjas Daniel DiSilva iš JAV. Na, o penktadienio dieną pirmą kartą Lietuvoje bus pristatytas garsaus suomių kompozitoriaus Lasse Heikkilä šiuolaikinės krikščioniškos muzikos projektas vaikams „Valio“.

Kada – didysis koncertas vyks 17-23 val. Kiek – nemokamai.

Vaiduokliai mieste?

Pabaigai – šiek tiek veiksmo mažiausiems miestiečiams. Rytojaus popietę mokytojų namų svetainę okupuos didysis vaiduoklių sąskrydis. Į šį nepakartojamą renginį vaikus ir jų tėvelius kviečia lėlininkų projektas „Senamiesčio lėlės“, pristatysiantis šviečiančių lėlių spektaklį „Vaiduokliukas“.

P.s. Kiekvienas į spektaklį atėjęs su savo paties pagamintu vaiduokliuku,
bilietą į spektaklį įsigys su 30 proc. nuolaida.

Kada – 17 val. Kiek –12 Lt.

P.s. Šįvakar, 18 val. Dviračių ir „Kritinės masės“ gerbėjai renkasi Katedros
aikštėje. O taip pat pagalvojau, kad tikrai užbėgsiu į „Vasaros terasą“ Mokytojų namų kieme.
P.p.s Šį savaitgalį klausome grupės „The Verve“ gabalo „Love is Noise“.

Čiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius