Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: kur nuvesti svečią?

Pagaliau iš Barselonos į Vilnių atsibeldė mano draugas Rogeris. Be to, kad gyvena mano svajonių mieste, šis vaikis yra užkietėjęs vakarėlių liūtas ir, be abejo, labai geras bei linksmas žmogus.
Meras dar nenusprendė kokios spalvos turėtų būti nuomojami dviračiai
Dviratis - ekologiška transporto priemonė. / 15min.lt

Nors gali atrodyti, kad visa Lietuva šį savaitgalį išsikraustys į Norviliškes, sostinėje pramogų taip pat netrūks. Taigi mielam kataloniečiui tikrai turėsiu ką parodyti. O jis nusiteikęs – uch! Tad gal prisijungsit?

Ritmo fiesta

Ar žinojot, kad Viktoras Diawara iš „Skamp“ net du mėnesius tolimajame Malyje ieškojo naujo skambesio ir įkvepiančių muzikinių palečių? Tai štai – muzikantas jau grįžo į Vilnių ir kviečia jus pasidalinti netikėtomis lauktuvėmis. Jau šį vakarą klube „Tarantino“ Viktoras, kartu su perkusininku Riccardo Bondini pristatys užburiančią, unikaliai gyvybingą ir Afrika alsuojančią programą. Beje, perkusininkas Lietuvoje garsų muzikantą lydėjo visose afrikietiško skambesio paieškose.
„The nite of percussion“ – taip vadinsis vasariška muzikinė puota, kurioje egzotiškus ritmus papildys vaizdinė medžiaga, filmuota kelionėje. Taigi, jei norite garsų pagalba nusikelti į tolimąjį kraštą - šis koncertas jums kaip tik.
Kada – nuo 22 val. Kiek – 10–20 Lt.

Riedėk ekologiškai

Atrodo, kad į mūsų kasdienybę ir vėl sugrįžo šiluma, todėl pats laikas į dienos šviesą ir vėl ištraukti mylimus dviračius. Juolab kad šį savaitgalį mieste vyks ekologiją palaikanti akcija „Riedėk ekologiškai“. Beje, šis veiksmas džiugins sostinės ir Kauno gyventojus bei svečius.
Speciali komanda miestiečiams dalins dviračių maršrutų žemėlapius, skatins važinėti kultūringai ir atsakingai, atkreipti dėmesį į važiuojančius dviračiu ir būti supratingesniems. Šią iniciatyvą visą šeštadienio dieną palaikys Andrius Mamontovas, Svaras ir kiti. Paspausiu vyrams ranką.
Kada – dieną. Kiek – nemokamai.

Tylos!

Kažkada seniau aš galvojau, kad studijuoti menus Lietuvoje yra beprasmiška – sistema čia tokia sustabarėjusi, kad baigęs mokslus savo kūrybinius sugebėjimus gali pademonstruoti pats sau. Tačiau panašu, kad viskas priklauso tik nuo noro ir užsidegimo. Štai jaunieji aktoriai jau antrus metus iš eilės rengia debiutų festivalį „Tylos!“. Pernai publikai prisistatė Rimo Tumino auklėtiniai, o šiemet eilė atėjo Gintaro Varno kursui. Taigi, savaitgalį vilniečiai turės puikią progą pasimėgauti penkiais išskirtiniais jaunųjų meistrų spektakliais – „Pagal W.Shakespeare'o pjeses Šekspyriada“, „Medėjos vaikai“, „Meistras ir Margarita vakaras su knyga (eskizas)“, „Ketvirtas veiksmas“ ir „Koncertas Omletas“. Spektakliai vyks „Menų spaustuvėje“. Išsamiau – www.tylos.lt
Kada – penktadienį–sekmadienį. Kiek – 50 Lt.

34 aukšte

Fanfaros. Šįvakar Gedimino prospekte uždegsime žalią šviesą naujai erdvei. 27-uoju numeriu pažymėtame prospekto pastate lankytojams atsiduos keturios skirtingos ir originalios meno ir muzikos erdvės. Jose pasirodys daugiau nei dvidešimt muzikos atlikėjų, penki audiovizualinio meno atstovai. Septynias valandas truksiančiame renginyje išvysime „Flash Cube“ interjero dizainą, vaizdo projekcijas, išgirsime daug futuristinės muzikos. Ir visa tai skirta naujajam „34Floor“ projektui. Įdomu? Varom.
Kada – nuo 22 val. Kiek – 15–30 Lt.

Pabaigai

Šį savaitgalį būtinai turite aplankyti šias vietas: penktadienį „Woo“ drebins diskoteka „Šok Rok“, klubą „Havaną Social Club“ okupuos „Unique Twinz“ gimtadienio fiesta, „Vasaros terasoje“ šiąnakt renkasi „Backdoors“ diskžokėjų komandos gerbėjai, o sekmadienį – blusų turgaus ištikimiausieji.

P.s. Šį savaitgalį klausome visų senų „Apparat“ albumų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius